http://www.otometre.com/2010/01/yeni-bir-arac-attila.html http://www.cophaber.com/ilk-turk-otomobili-atilla-yollara-cikiyor-626043h.htm Admlar 10 yıl ciddi ciddi uğraşmış. ve YAPMIŞLAR. Bizde , YApsak mı? YAPMASAK MI muhabbeti. *** Atilla değil. "ATTİLA" konu başlığı hatası yaptım
otomobil üretme fikri güzel'de.... o tasarım ne öyle aman yarabbi... hiç beğenmedim, berbat bir dizayn...
Çokta kötü olmamış. Güç Saldırganlık, oturaklılık ve cüsse var yani. Sonata/Jaguar benzer görünüşünden hallice
Yapilmis yapilmistir. Bir yerden baslanmasi guzel HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Baya bi önce vardı bu ama galiba üretilcek artık. Bence iyi olur ve adıda on numara olmuş ama Avrupa korkar isminden tutulmaz iyi bile olsa Avrupa'da GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dizaynı fena degilde o kapılardaki cam cıtaları nasıl olmus öyle tuhaf geldi bana bilmiyomda adamlar bile yaptı biz hala yapamadık kendi arabamızı
Bence çok guzel bir haber ayrica tasarım hicte fena değil tabi beğenmeyen olacaktır bizim kullandığımız elantrayı bile beğenmeyen cok var. Birazda goz aşinalıgı olacaktir SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arabaya ait yıllardır 2-3 tane temsili fotoğraf internette dolaşıyor ben daha hiçbir ilerleme göremedim
Bir yerden başlamaları güzel. Fazla ilgi görmez bu araç. Tasarıma biraz daha özen göstermeleri lazım.
bir yerden başlamak güzel ama mantıklı olmak gerekirse bu tasarımla kendi ülkesinde bile satılmaz. acemice yapılmış paint resimlerine benziyor. kimse kusura bakmasın isminin şanına yakışmamış.
Attila Macaristan'da çok satar, çünkü adamlar kendilerini Hungary olrak adlandırırlar ve Hun İmp. luğunun varisi sayarlar , yani bizden fazla Türk'tür Macarlar, Kazak kardeşlerimizde ne güzel yapmışlar , araba petrolün ucuz olduğu dönemde çıkan cüsseli ABD arabalarına benziyor , gerçi Kazakistan' da da petrol bol , adamlar ilk etapta içeri sunuyorlar , devamı dışarıya göre versiyon geliştirip bizim gibi benzin alamayanlara göre tasarruflusunu da yaparlar belki.
Unutlulmasın Hanry Ford elde üretim yapıyordu , her şey el işçiliği ile başlamıştı , bence Kazaklar büyük bir övgüyü hak etmişlerdir , param olsa ilk ATTİLA' yı alırdım.
bizimde var yerli otomobil birisi yapmış ismi şamil sahibinden.com da duruyor yıllardır 280 000 euro istiyor inceleyin içini hava kanalları doblo tavan aydınlatmaları şahin arka çevirmeli ışık dan koymuş komedi
Üretimi (prototip bile olsa) yapılmışsa güzel, ama sadece tasarım aşamasındaysa facia. Ver bir tane ilkokul talebesine sana daha güzelini çizer paintte
Biz yerli oto üretirsek olacağı söylieyiym. -O para o araca verilir mi? ( sanki piyasadaki her araç parasını hak ediyor da) -Yerli üretim nasıl güveneceğiz? (sanki güncel araçlar kul değil, tanrı yapımı.) -Yapa yapa bu şekilde araç mı üretmişler? (sanki 72 milyonun ortak güzel bulabileceği bir model varmış gibi) -Bunun götü şuna, başı şuna, içi şuna benziyor. (Sanki piyasaya çıkan bütün araçlar birinden alakasız) Ne kadar, yerli oto konusunda hükümeti samimi bulmasam da, muhalif birisi olmama rağmen, dil konusunda elimden gelen yardımı yapmak isterim. Bu projenin, planın içinde olmak bile gurur verir bana. Fakat sanmıyorum ki, bu projeler de ülkede yeni bir zengin yaratmak ya da zengini daha zengin yapmaktan öteye gitsin. Hatta bi ara çıktı, fason üretim olacak diye. Hiç zahmet bile etmesinler. Bu kadar her sene motor, makina, tasarım mezunu gençlerimiz var. Güvenmek lazım bu gençlere!