Merhaba, değişik zamanlarda değişik marka araç sahibi oldum. Ilk kez hyundai tercih ettim. Umarım iyi olur.
Aracınız hayırlı olsun,aramıza hoşgeldiniz. Kazasız,belasız ve sorunsuz sürüşler dilerim. Keyifli forumlar.
Merhaba ben de ilk defa Hyundai kuaniykrum 2003 Accent admire aldim 163.000 km de benzinli 1.3 motor. Bu gün bosh ta triger değişimi 3 kayış değişimi yağ bakımı , üst yağ kapağı contası kaciriyordu onun contasini degistirttim 2bn TL verdim İstanbul Haramidere bosh ta yapildi Ben isciligi beğenmedim. Yapılacakları yazdıkları halde yapılacak bazı işlemleri unuttular. Arabayı alırken eksper yağ iticilerinden ses geliyor değişmesi lazım dedi. Burada adamlar önce ayar yaparız dedi sonra soktuk kapağı baktık ayar olmuyor üst kapağı sokup supaplari değiştirmek lazım dedi. Ama böyle kullanabilirsin sorun olmaz dedi ben de kullanıyorum. Şanzımandan ses geldiğini indirilip bakılması gerektiğini söyledi.
Farkındayım ama ne yapayım düzgün bir yer olsun diye oraya gittim yalan oldu. Avcılar beylikduzu Esenyurt civarında düzgün yer lazım bulamadım. Sanayide de çok kişi çakal olmuş.duzgun usta ara ki bulasin
herkese selamlar ben i20 1.4 crdi jump 2013 model araç alacağım.Ama aklımda bir sorun var.Bu araçta yokuş kalkış var mı.Yoksa Bunun hangi yılda üretilenlerinde vardır