Arkadaşlar merhaba bugün itibari ile bende hyundai ailesine katıldım aracım 2013 i20 1.4 Crdi jump ilk sürüş deneyimim çok hoştu aracımla ilgili dikkat etmem gereken hususlar var ise tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...
Şimdiden tşk ediyorum hocam Aracım 2013 1.4 Crdi 157 binde netten biraz baktım ama dolu dolu bir bilgilendirme bulamadım hyundai konusunda özelliklede İ20 1.4 crdi konusunda dikkat etmem gereken hususlar varmı bilgilendirmeniz için şimdiden tşkler
Güzel günlerde kullanın Crdi denilince akla gelen zaten bu motorun nazlı olmaması... Korka korka binmeyin... yıllık bakımlarını orjinal parça kullanımına dikkat ederek zamanında yaptırsanız sanırım kâfi. Genede arkadaşlarımız akıllarına gelenleri yazarlar.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz,aracınız hayırlı olsun. Kazasız,belasız ve sorunsuz sürüşler dilerim. Forumda takıldıkça aracınızla ilgili tüm sorulara cevap bulacağınıza eminim. Keyifli forumlar.
hoşgeldiniz. aracın önceki bakımlarından emin değilseniz mutlaka yağ ve filtre bakımını yapın. yetkili serviste fiyatlar 500-600 civarında özel serviste 300-350 arasına çıkar. özel serviste bakım yaptıracaksanız yağ, hava ve yakıt filtresini orjinal kullanın. yetkili servisin yedek parça bölümü bu filtreleri size satar. üstelik fiyatları da uygundur. yakıt filtresi her bakımda değişmesine gerek yok 2 bakımda bir değiştirilebilir. yine özl serviste bakım yaptıracaksanız bilindik markaların 5-30 ya da 5-40 yağlarını kullanabilirsiniz.
hayırlı uğurlu olsun hocam yeni aracın tavsiyem 200 300 bakmıyacaksın her sene yetkili serviste bakımlarını yaptırman. kendi fikrim hem satarken güven hemde aracına takılan hersey orjinal hemde garantili.
Dikkate mutlaka alıcam hocam geçmiş tecrübenizi yeni hyundai sahiplerine aktarmanız büyük incelik tekrardan tşkler!