Serdar Bey'e Ankarada bir yer sormuştum. Mocan Otogaz'ı önerdi. Neyse gittim. Lpg ayarı yaptı ayarların çok kötü olduğunu söyledi. Arabamda yarım depodan aşağı benzin bulundurmamı söyledi. Ve de biraz benzinle kullanmamı. (Genelde bulunduruyorum yarım depo benzin yinede yapıyor dedim) Uzun süre az benzin varken lpgde kullanılmıs olabilir dedi gercekten aracı aldıgımda adam satıcı fikriyle aracı baya benzinsiz bırakmıstı. Lamba yanıyordu. Neyse ayar ve filtre değişimi(filtre değişimini ben istedim gitmisken son degiseli 12bin km den cok olmustu) sonrası aracı bir hafta falan benzinle kullandım sonra 100 liralık benzin aldım. Ve de lpgyle kullanmaya basladım. Arabayı aldıgımdan bu yana ilk defa son 10 gündür falan LPG ile kullanmama rağmen buz gibi havalarda bile kontağı çevirip gidiyorum. Umarım sorun tekrar etmez şimdilik çözüldü gibi gözüküyor. Düzenleyen : Metehan_Live
mete bey aracınız benzinde iken mi yığılma yapıyordu benim araçda da bir sorun var ama araç benzinde çalışırken gaza basma ma rağmen özellikle vites değişimlerinden sonra gitmiyor yığılma yapıyor gaza geçince sıkıntı kalmıyor gaz ayarı ile pek alakası yok tam anlayamadım siz sorunu nasıl çözdünüz ?
hyundai servisi aracımı 1 hafta benzinde kullanmamı söyledi. yaklaşık 2 gündür kullanıyorum ve yığılma sorunu önemli ölçüde azaldı. herhalde 1 hafta sonunda sıkıntı kalmayacak...
aynen serdar bey. yine aynı sıkıntıyı yaşadım. ama bu kez sorun benden de kaynaklı olabilir. sık sık benzin lambasını yaktım.