2007 model eram var iki ay önce sabahları çalıştırırken tıkırtılı bir ses geliyor 1-2 dakika sonra ses kesiliyor sizce neden olabilir servistekiler yağdan olduğunu söyledi yağı değiştirdik ama yine ses geliyor Düzenleyen : efepancu
Yaklaşık 2 Ay Önce Böyle Bir Durumla Bende Karşılaştım, Servistei Arkadaşım, Kadehlerdeki Yağların Boşaldığını, Uzun Süre Çalıştırmamaktan Kaynaklandığını ve Yağın Yeni Olduğundan Kaynaklandığını Söylemişti. Herhangi Bir Sorun Olmadığını, Bazen Bunu Yapabileceğini Söylemişti.
aynen banada buna benzer bıseyler dendıde bazen bunu yapar denmesı normal degıl madem oyle sıfır alırkende boyle ses gelmesı lazım ve bu ses gun gectıkce artıyor 60 70 dakıka devamedıyor
Ben Sadece Bir Kere Yaşadım Bu Durumu, Servisdeki Arkadaşla Bu Konuyu Genişçe Konuştum, Sende Hala Devam Ediyorsa, Göstermeni Tercih Ederim. Kadehlerde veya Yağlanmada Sorun Var,Kullandığın Yağada Bağlı, Birde Yağ Filtren Orijinal Olsun, Ben Yağlarda, 1-Mobil 2-Shel 3-Elf'i Tercih Ederim. Şuan Kullandığım Mobil Super 2000 x1, 10w 40
valla benım era 12 bınde ılk servısı gordu yag mobıl 1 5.30 servıs bursada bunu koyuyor zaten ses de servısden sonra basladı acaba fabrıka yagı neydı acaba servıs buydu dıyor
Evet bu konu şu anda benimde başımda.... Sorun yağlanma problemine bağlı subab iticilerinde... Şimdi yağ olayını araştırıyorum, original filtre ile birlikte değiştireceğim insallah.... Düzelirse buradan paylaşırım..
Takılacak filtrenin 26300-35500 yada 26300-35501 parça numaralı filtre olduğuna emin olun. Başında L gibi bir harf olabilir, bu sadece üretim yerini ifade eder.