İx35 zaten göz alıcı. Birde parlamış mis gibi olmuş. Ellerinize sağlık Lg Optimus Sol cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
maşallah maşallah şu ix35 yakışıkla araç vesseşam :RpS_love::RpS_love: profil bilgilerinizdeki yaşınızı da güncelledimi tamamdır bu iş
Maaşallah aracınız çok güzel. Allah kaza bela göstermesin inşallah... Hep diyorum şu aracın 1.6 CRDI ve 4X4 ünü üretse Hyundai satış rekorları kırar bende direkt alırım
4*4 den ziyade 1.6 crdı olsa da yeter bizim patron bak bi dedi o dizel istiyordu dizel olanın vergisi yüksek kaçtı
İyi dilekleriniz için teşekkürler Yaş konusunda oğlumla aynı hesabı kullanıyoruz onun için yaşı pek dikkate almadım benim yaşım 49 oğlumun yaşıda 17
Aracımızı 2 gün önce aldık dün yıkattım bugün fena bi yağmur yağdı fakat çok mutluyum performans suv a göre yeterli hatta fazla bile ortalama tüketim cruize ile 9.6litre ancak normal kullanımda 11litre heralde motor yeni diye o kadar fazla yakıyor ilerde 9 litreye düşeceğini düşünüyorum.Yinede nazar deymesin :RpS_love: