İlk kullandığım 97 model Tipo 2000 aracımı şans eseri gezinirken ilanda gördüm.İçim pır pır etti.Çok anılarım vardır ama aracı sattıktan sonra hiç karşıma çıkmamıştı.Araç İzmir Bornova ya gitmiş ve satılık. O zamanların canavar arabalarından bir tanesiydi fakat çok sorun çıkartırdı.Halen fena gözükmedi gözüme. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...cia-tipo-action-sedicavalvole-261991835/detay
Bendede vardi gri mpi tipo cok guzeldi oda orjinal kumandasina kadar calisiyordu imkansizliktan satmistim malesef
Hocam oğlumun da ilk arabasıda Tipoydu , bilmez miyim parça sıkıntısını ve fiyatlarını 1.5 yıl dayanıp sattı ve şimdi araba bizden sonra 4 sahip daha değiştirmiş dolaşıyor şehirde. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Türk sanayisinin yapı taşlarından mubarek sanyinin ve sanayicinin dostu D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tipo 2.0 benim de zamanında hep sahip olmayı istediğim, sahip olacak ekonomik özgürlüğe ulaştığımda ise artık yaşlanmış ve çok sorun çıkartacak duruma gelmiş bir arabadır. Hep bir hayal olarak kalacak sanırım
Fiat'ın yaptığı bir araba var mı? ben şahsen görmedim, tipo üzerinde 1,5 yıl geçirdim, çok narin araçlar. Şimdi albea var, yumurta kasanın leşi bile bundan iyidir Tek özelliği az yakması, başka bir numarası yok.
@erenuzel41 Buda testte kısa çekebildiğim video yanına yaklaşmak yasaktı liftten fırlama tehlikesi çok yüksek