Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ilk Araç Için Hyundai Mi?

'Sohbet' forumunda furkou tarafından 17 Nisan 2018 tarihinde açılan konu

1. furkou

furkou Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Furkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    merhaba herkese ilk aracımı alacağım. Hyundai accent düşünüyorum. 1.3 veya 1.5 bu araçlar hakkında bana bilgi verebilir misiniz rüca etsem? Ne kadar yakar? Parçası ne kadar? Bütçemi sorarsanız maksimum 15 bin bu fiyat aralığında başka marka model önerilerine açığım. Az yakması ve parçası ucuz olması önceliğim. Teşekkürler şimdiden.

2. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    Bütçe dahilinde alınabilecek en iyi seçenek yumurta kasa accent sanırim tabiki temizine denk gelmek kaydıyla.

3. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Benimde ilk arabam yumurta kasa olmuştu. Temizine bakmaya çalışın ama model olarakda eski olduğunu unutmayın. İllaki yapılacak bakılacak yerleri olacaktır.

1.5 vardı bende. Yakıtından gidişinden çok memnundum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,290
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    İdeal olanı 1.5 motordur. Daha donanımlı, enjeksiyonlu motordur. 1.3 motor olanlar karbüratörlüdür. imkanları zorlayıp 1.5 alabilirseniz daha iyi olur.
    1.5 GL olanlarda hidrolik direksiyon, klima ve elektrikli ayna (tam emin değilim) yok.
    1.5 GLS olanlarda hidrolik direksiyon, elektrikli ayna ve klima (çoğunluğunda) bulunur.

Kronik sorun olarak göğüs çatlağı muhtemeldir ve cam krikosu, kapı kilitleri arızalanır. Ancak bunları eliniz yatkınsa kendiniz bile tamir edebilirsiniz. (cam krikosu 50-60 TL, kapı kilit tamiri 20-30 TL ye mal olur)
    Parça fiyatlarına takılmayın. Parçaları ucuz ve temini kolaydır.

Forumda arama yaptırın bir çok bilgi ve paylaşım bulursunuz.

Ersin bunu beğendi.
  5. Duygu

Duygu Guest

Benimde ilk aracım hyundai, ilk ve son olarak nitelendirebilirim, çünkü bir arabadan istediğim her türlü huzur ve konforu veriyor,
    bundan sonra alırsam sırf kasasını beğendiğim için cla 180 alırım. Veya büyük birşey istersem ix35 alırım.
    Geriye kalanlarla ilgilenmiyorum.

ai_torcuk bunu beğendi.
  6. ierkus

ierkus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    İsmail er
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    eger hyundai alacaksanız yumurta kasa alacaksınız bütçenize uygun olarak onunda arkadaşların dedigi gibi 1,5 modellerine bakın kesinlikle ve elinizi çabuk tutun piyasa gün geçtikçe artıyor

7. CEHENNEM

CEHENNEM Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    no name
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    bencede butce dahilinde alınabılecek en ıyı araclardan. mahalle arasındakı yerlerde bile parcası bulunuyor ve ucuz.
    yumurta kasanın 1.3 -1.5-düz -otomatik versiyonlarını almıs kullanmıs biri olarak bende 1.5 gls modelını almanızı tavsıye ederım. klımalı fln olması satarkende kolay satmanızı saglar. gögüste çatlak en kronik sorunu. yuksek kilometleredede (200.000) ufaktan ufaktan yag yakmaya baslıyor.(nacızane kullandıgım araclarda gördüğüm kadarıyla) yukarda hocamın dedıgı gıbı cam krıkosu ve merkezi kilit motorları arıza yapmaya müsait. son sattıgım aracımı 4.5 sene kullandım ve cok sukur oyle büyüksorun çıkarmadı.( aracım otomatik vitesti ve alırken kuçuk sehırden aldıgım ıçın detaylı ınceleme yaptıramadım otomatık şanzımanda sorun varmıs satan hocamda soylemedı en buyuk arıza ve masrafın şanzıman revizyonunda oldu.

Bu Sayfayı Paylaş