Selam arkadaşlar bir galeri de çok ucuza düşük km. 2012 otomatik 1.6 LPG'li elantra buldum, ama içime kurt düşüyor neden ucuz? Aldıktan sonra bu aracın otomatiğinden veya motorundan bir sorun çıkar mı çıkarsa çok mu pahalı? Parçası bulunur mu? bu soru işaretleri kafamda oluştu aracın 9binTL hasar kaydı var 5 parça boya, evet arkadaşlar ne dersiniz? Alayım mı? Boya benim için önemli değil ama motor şase ve otomatiği sağlam olsun yolda bırakmasın yeter bana.
Normal bir elantra yolda bırakma da. Senin baktığın sanırım normal değil. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ucuz etin yahnisi hesabına dönmesin sonra. Galericiler ucuza araç vermezler. Aracın linki varsa paylaşırsanız iyi olur. Km ve fiyat bilgisi de vermemişsiniz.
çalıntıdır, sümen altı edilmiş perttir, kilometresiyle oynanmıştır, sel veya dolu hasarı olup tamir edilmiştir belki belki Parçası bulunur hiç sıkıntı yok yedek parçadan yana, otomatik şanzımanı da yağlı kavrama olması lazım 4 ileri o da bozulmaz kolay kolay hatta hiç sorun çıkarmayacak türden bir otomatik şanzıman bu. Motorda sorun varsa kendini belli eder motor problemleri 1000 liralık conta dan başlar 15-20000 liralık sandık motora kadar gider zira şanzıman da öyle elantra öyle sık sık motor patlatan bir araba değil ki, şanzımanı bozulan da pek göremedik buralarda
Eyvallah: ben accent blue ile karıştırdım şanzımanı bizdeki 2012 i30 da 6 ileri otomatik o da tork konvertörlü yağlı kavrama o senelerde daha dct çıkmamıştı evet o zaman yine şanzımanda sorun çıkma ihtimali zayıf olan dayanıklı bir şanzımana sahip olmuş oluyor 2012 elantra
Araç bu mu? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-45binliraya-bulamassin-473196812/detay