Arkadaslar merhaba on gün sonra uzun yola çıkacağım ve aracımın şuanda 11 bin kilometrede malum uzun yola çıkmadan ilk 15 bin bakımını yaptıracağım bu ilk bakımda bayiiler nekadar ücret almaktadır...Yakın zamanda yaptıran varmı...? Ve bu ilk bakımda neler değişiyor..Tesekkürler https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=12004&PN=14 arama yapmadan konu açmayalım lütfen
geçen cumartesi eskişehir sarar servisinde ilk bakımı yaptırdım 139 lira ödedim yağ-yağfiltresi ve hava filtresi değişti bir kaçta ıvır zıvır conta kapağı yıkama suyu gibi ama toplamda 139 lira verdim aracım matrix space dizel
Bu gün bende aracımın bakımını yaptırdım. Saat:13.30 da başladı 16.30 da bitti. Hyundaı de neler yapılır bilemiyorum ama benim aracın yapılan işlemleri ve fiatını aşağıya çıkardım. YAPILAN İŞLEMLER: 1.Ön düzen kontrolu ve Rot balans ayarı, 2.15.000 Km Bakımı, 3.Enjektör katkısı Benzinli araç için, 4.Yağ Filtresi,Hava Filtresi,Polen filtresi,yakıt filtresi değişimi, 5.Motor yağı değişimi, 6.Fren balataları konrolu ve temizlenmesi, 7.Cam suyu eksiğinin tamamlanması 8.Bütün Elektrik Aksamının kontrolu ve Sigorta,Ampül değişimi, 9.Soğutma sistemi kontrolu, 10.Bütün vida ve civataların sıkıştırlması ayrıca yan camdan gelen tıkırtının giderilmesi. Bütün bu işler için alınan ücret223,45 Tl İlk Bakım indirim kuponu kullanıldı.İşcilik %30 Yedekparça %10
arjadaşım çok tutmuş be. ben bugün uşak bayisine sordum. ekim ayında servis indirimi olduğu için 85 tl dedi. afyon 120 olur dedi.
Şu anda kış kampanyası başladı arkadaşlar Konuyu foruma açtım.% 25 indirim uygulanıyor yani 200 tl lik bakım 150 tl ye düştü..Ücretsiz yapılan işlemlerde var,bakım yaptıracak olanlar karçırmayı bence
2-3 hafta önce Ankara Eskişehiryolu Neziroğlunda yaptırdım. 1. yıl bakımında olan parçalar(polen filtresi vs) hariç hiç birşey değişmedi. 217 tl tuttu. Not: Benim arabayı yıkamamışlardı bileama sonradan müşteri memnuniyet anketi için,müşteri hizmetlerinden arayan bayanın söylediğine göre aracın yıkandıktan sonra teslim edilmesigerekiyormuş. Giderseniz aklınızda bulunsun.
benimde aracım 11.000 km de era tam modeli.izmirde yükselişi aradım 180 tl fiyat söyledi Çakırları aradım kampanya var 154 tl dedi 15.000 bakımı için.