Zor bulunan A Rh(-) kan. Eğer Kanın A Rh (-) ise Lütfen bana ulaş ! 0544 656 7007 kişisel telefonum. Arkadaşlar, Bizzat yakınımız 6 yaşındaki kardeşimiz in ilik kanseri olmasından dolayı devamlı olarak A Rh(-) kana ihtiyacı var. Kan a her ihtiyacı olduğunda bulmakta zorlanıyorlar. Bu yüzden kişi listesi yaparak iletişim kurup kan bulmak isteniyor. Şuan Bursa U.Ü. Fakültesinde tedavi görüyor. Sadece Erkeklerden alınabiliyor. Bilgilerinize. Can Hakan
Allah şifa versin. Forumda kan gruplarımız başlığı vardı ama temizlikte uçurmuşuz. Konuyu güncel tutarsanız faydası olur inşallah.
Güncel.. Zor bulunan A Rh(-) kan. Eğer Kanın A Rh (-) ise Lütfen bana ulaş ! 0544 656 7007 kişisel telefonum. Arkadaşlar, Bizzat yakınımız 6 yaşındaki kardeşimiz in ilik kanseri olmasından dolayı devamlı olarak A Rh(-) kana ihtiyacı var. Kan a her ihtiyacı olduğunda bulmakta zorlanıyorlar. Bu yüzden kişi listesi yaparak iletişim kurup kan bulmak isteniyor. Şuan Bursa U.Ü. Fakültesinde tedavi görüyor. Sadece Erkeklerden alınabiliyor. Bilgilerinize. Can Hakan
Allah Acil Şifalar Versin kan gurubumuz tutmuyor maalesef inşallah gerektiği kadar bulursunuz Rabbim yardımcınız olsun
Çok sağolun Allah hepinizden razı olsun. Bakın Hasta olan kardeşimiz kendi kanımız değil fakat kendinizi onun bi abisi yerine koydugunda iş değişiyor.Bu yuzden yakınımız yazıyorum kı ınsanlar bızım hatırımıza ılgılensın.Bi arkadasımın akrabası .
Güncel.. Zor bulunan A Rh(-) kan. Eğer Kanın A Rh (-) ise Lütfen bana ulaş ! 0544 656 7007 kişisel telefonum. Arkadaşlar, Bizzat yakınımız 6 yaşındaki kardeşimiz in ilik kanseri olmasından dolayı devamlı olarak A Rh(-) kana ihtiyacı var. Kan a her ihtiyacı olduğunda bulmakta zorlanıyorlar. Bu yüzden kişi listesi yaparak iletişim kurup kan bulmak isteniyor. Şuan Bursa U.Ü. Fakültesinde tedavi görüyor. Sadece Erkeklerden alınabiliyor. Bilgilerinize.