Hyundai.com.tr sitesindeki İLETİŞİM FORMUNU 2 defa doldurup yollamama rağmen bana geri dönüş yapmadılar Ben 4 tane accent aldım bugüne kadar onlardan. Yeni modellerle ve donanım seçenekleriyle ilgiliydi sorularım. Bunların MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ araba satana kadar unutmayın.
Yapmazlar Ve Yapmayacaklar Neyin Peşindeler Kimse Anlamış Değil.. Günde 100 Tane Mail Geliyorsa Sadece Bu İş İçin Bir Elaman Yeterli Adamlarımı Yok Nedir Kimse Anlayamadı
hocam bunlar tok ondan kaynaklanıyor baksana adamlar modelleri de iyice kırptı mazda mermerler'e dönerler bu gidişle neyse ya umarım başkası devralır da adam gibi modelleri ithal ederler full donanımlı bineriz bunlara muhtaç olmadan hindistan der dalga geçeriz adamlardaki verna fluidic adıyla geçen accent blue deri koltuk, sunroof dahil GIRTLAK
Aynen Öyle Amerikadaki İncelemelere BAkıyorum İnsanlar İmreniyor.. Koredeki Starexlere H1 Lere İmrenerek Bakıyorum H1 İn Triptonik Full+Full Olanını Kullanıyolar Bizde Bırakın Otomatik H1 İ Normal H1 Yok
arkadaşlar şikayetiniz varsa bunu ingilizce olarak hyundai ana merkeze türkiye değil ana merkez koredemi artık nerdeyse oraya çekerseniz emin olun böyle sus pus olmaz her zaman en tepede bir kişi vardır assan da sadece aracı onun üstündede hyundai genel merkez var.. çekin şikayet maillerinizi oraya eminim karşılıksız kalmıycakdır..
Hyundai global sitesi worldwide ingilizce ancak orda contact formu doldurduğunuzda yine size bulunduğunuz ülkeyi soruyor TR işaretleyince yazdıklarınız hoooop assana yönlendiriliyor. Yine cevap alamayabilirsiniz. Bu tamamen burdaki distribütörle alakalı bir durum. Amerikadaki hyundai acayip iyi çalışıyor her modelin ayrıntılı detaylı opsiyonlu açıklamalı sitesi var. Ben genelde ordan takip ederim ama assan ilgisiz kalıyor. Düzelmesini umuyorum...
http://worldwide.hyundai.com/contact-us.aspx burdan mesaj çekerseniz türkiyeye gidiceğini sanmam direk ana merkeze gider http://www.hyundaiusa.com/ isterseniz burdan amerika hyundaiyede mesaj çekebilirsiniz belki onlar direk mesajınızı merkeze yönlendirirler yada kendileri ilgilenebilirler belki..