2000/3000 devire kadar aracı boşta gaz basınca patır patır yapıyor egzos sabahları rolantı çok düşük çalışıyor ve dengesiz atlıyor zıplıyor rölanti ve bobinin içinden çıt çıt çıt diye bariz duyulur ses geliyor bobinden olabilirmi bu sıkıntı ama araç ısınınca bu dediklerim minimuma düşüyor herşey normale dönüyor rolanti 1000 de hafif oynayarak duruyor ama o çıt çıt sesini ara ara duyuyorum aracım lpgli ama benzindede aynı sorun var şimdiden teşekkürler
Distribütör ü kontrol ettirin kırık yada kaçak olabilir. ayrıca buji kablolarını ve bujilerinizede baktırın. Kablo kaçağı yada porselen çatlağıda olabilir. Düzenleyen : Ogun
teşekkürler şu sorunu bir halletsem araba on numara olucak ama böyle olunca insan soğuyor yaa arabaya binmekten gece kontrol ediceğim birde dediğiniz gibi buji ve kabloları değiştireceğim
kesinlikle buji ve buji kablolarını birde bobinden disbüratöre giden kabloyu takım olarak değiştirin. bujileri orjinal NKG olanından alın. sorun ortadan kalkacaktır. aynı sorun bendede vardı bu şekilde hallettim..
sorunu çözdüm buji kanloları 35 lira bir takım buji 20 lira (denso) japonmuş orjinal dedi üzerindende densonun kiler çıktı 55 liraya hallettim çok güzel oldu teşekkürler arkadaşlar yorumlar için