Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İlandaki Lastiğin Ebatları

'Sohbet' forumunda berkan52 tarafından 29 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce bir arkadaşımın sağlam gazıyla arabaya birazcık ayar vermeye başladık. Egzoz, cam filmi, far karartma, ufak çaplı karbon kaplamalar derken sıra geldi lastik ve janta.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-izmitin-tek-beyaz-haylaziii-63928020/detay/

Şu ilandaki arkadaşa bir türü ulaşamadım. Tam kafamda kurduğum jant ve lastikleri takmış. Jantın marka ve modeli önemli değil benzerini öyle yada böyle bulurum ama acaba bunun lastik ebatları nedir? Tam benim istediğim gibi yanaklar ince ve aracın dışana doğru çıkmış vaziyette. Bilgisi yada önerisi olan varmı bu konuda? Benim istediğim lastik ebatı aynı ilandaki gibi. Ama pek bilgim olmadığı için bulamadım ölçüleri.

Düzenleyen : berkan52

2. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    jantlar borbet düz kapak 8 yada 9 ofset. Lastiklerde tahminen 205 40 15 gibi bişi olmalı...

3. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Eyvalah çok sağol verdiğin yanıt için.

4. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Estağfurullah...

5. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    205/45/16 gibi duruyor

6. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İlandaki arkadaş mesaj atmış şimdi. Borbet jant var yazmış ama ölçüleri yazmamış. Şimdi bir daha ölçüleri sorsam ayıp olucak, arabaya değil parçalara talibiz gibi olucak.Kaç tane jant deneme sitesi falan dolaştım gece gece uygun ölçüyü bir türlü bulamadım. Kimisi şu olursa sürter diyo, kimisi şu olursa çok yakar diyor. Bi türlü karar veremedim.

7. alparslan76

alparslan76 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    34
    Ad Soyad:
    alparslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    kime sorarsanız sorun ince yanak lastiklerde bütün çukurları hissedersiniz görüntüye takılmamak kullanışlı olmasına bakmak lağzım derim ayrıca aracın arka lastikleriyle çamurluk mesafesine bakın çok az ve lastik ebatları geniş olduğu için lastikler dışa doğru çıkmış yani demek istediğim arkaya 3 kişi binsin sende bir tümsekten geç lastikler çamurluklara kesin vuracaktır çamurlukları eline alır tamirciye koşarsın :)))))) benim izlenimim ve tecrübelerim bunu söylüyor ayrıcaaaaaaa o tamponlara taktığı amerikan park sinyalleri varya arka tamponda kırmızı görünüyor mini kupır lara takılanlardan tamponu kestirip taktırıyorlar arkalar kırmızı önler sarı artık taksicilerde bile var olmamış her adam modifiye yapamaz modifiye bir tutku değildir yaşam tarzıdır bu bir ikinciside bana tunıngçini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim :))))))))))))))<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
    Düzenleyen : alparslan76

8. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim yanıtın için. Bendeki modifiyeden öte, artık arabamın görüntüsü baymaya başladı. Yeni bir şeyler olsun diye yapıyorum. Bu ilandaki lastikler çok hoşuma gitti sizlere sormak istedim. Bu konularda bilgim olmadığı için zaten soruyorum. Peki madem bu lastikler sürter diyorsunuz. Bana önerebileceğiniz hem sürtmeyecek hemde en azından görüntü olarak hoş duracak lastik ölçüleri nedir? Tabi 14' falan hariç onlar emanet gibi duruyor. Benim taktığım kısımlar lastikler. Jantlar çokta önemli değil öyle yada böyle bulurum nasılsa.

Düzenleyen : berkan52

Bu Sayfayı Paylaş