Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ilandaki Araçlardan Tavsiye...

'Sonata Forum - Club' forumunda herzlos1985 tarafından 18 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

1. herzlos1985

herzlos1985 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Bestami Vuru
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merhaba arkadaşlar 1-2 araç beğendim fakat naçizane fikirlerinizi almak istiyorum..

Bu aracın rengi lacivert olmasından dolayı iç döşemeler diğerleri gibi siyah değil ve bu renk iç döşeme hoşuma gidiyor fakat km 210k...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vas...l-degisensiz-aile-makam-araci-366500776/detay

Bu araç lacivert alternatifi...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ta..fiyat-dustu-hayirli-olsun-317370280/detay

Bu aracın tek parça boyalı olması beni cezbediyor döşemelerde temiz gibi birtek direksiyon derisi kafamı kurcaladı km düşürülmüş olabilirmi die...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vas...iz-cok-temiz-2,0-gls-otomatik-355799648/detay

Ve işte temizlik abidesi favorim..74k da ilk elden ve manuel olması çok iyi fakat kaza darbesi olmayan bir araç komple neden boyanır? Ve özellikle serviste...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vas...iz-temizlikte-74000-km-ilk-el-351912255/detay

Eğer içlerinde tanidiğiniz araç var ise yada bu araçların olduğu illerde olan arkadaş varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim..Hem tanışmış oluruz hemde ne gerekiyorsa karşılarım..

2. herzlos1985

herzlos1985 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Bestami Vuru
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çok canlı bir forummuş arkadaşlar teşekkür ederim..sonata gibi kıymeti bilinmeyen bir aracın neden bu halde olduğunu daha iyi anlıyorum şimdi..Markanın kendine ait forumunda bile 2 gün geçmesine rağmen bir fikir beyan eden yok..yine de herkese çok teşekkür ederim..

3. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,292
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    bence denizlideki araç

4. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Ben babamın oğlu galerici olsa yine galeriden araba almam, o yüzden beyaz arabanın galeriden olanını eledim, diğer beyaz ilan 74000 km 31750 TL olan o şu an ilanda değil, belki süresi doldu bilemiyorum. 1. ilanın kilometresi biraz yüksek.. Yani sonuç olarak bu seçenekler içinde tercihim bu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ta..fiyat-dustu-hayirli-olsun-317370280/detay olurdu. Fotoğraflardan temiz duruyor, kilometresi yaşına göre normal, içi açık renk deri koltuğu ben de seviyorum. Daha önce 2.0 elantra 2 yıl kullandım, şehir içi lpg'de 25 kuruş demiş ama 30 kuruştan aşağı yakacağını düşünmüyorum.

5. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    denizlideki aracı sakın almayın !!! Zira satılmazsa ben belki yaza alırım :D :D :D Şaka maka ben en çok denizlideki ilanı beğendim. Hatta favorilerimde 1-2 haftadır... Bir tek şu ilginç bayadır duruyor ilan...

paradoks87 bunu beğendi.
  6. herzlos1985

herzlos1985 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Bestami Vuru
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar..Denizli deki ilanda benim tek garibime giden sey döşemenin renk tonu oldu örneğin karabükte araç içi gerçekten daha hoş görünüyor ama denizli deki aracın iç döşeme sanki kirlenmiş temizlenmemiş gibi daha koyu bi rengi var..Biliyorum çok ince detaylar bunlar fakat insanin içine sine sine alması dahada zevk aldırıyor araçtan..

7. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Denizli'deki araçın önden sanki kaza yapmışta iyi toplanmamış gibi bir görüntüsü var. farlar sanki biraz düşük duruyor. fotoğraf yanıltıyor da olabilir emin değilim ama karabükteki araç sanki daha iyi gibi geldi bana tek dezavantajı kilometresi yüksek. Galeriden araç bakmanızı pek tavsiye etmem.

8. cenker_baba

cenker_baba Guest

pazar günü akşam saat 18:03 de mesajını yazmışsın.
    hepimizin pc başında en az olduğu saatlerden biridir herhalde. pazar günü akşam 18 civarı
    sonra birkaç konuya daha cevap veren olunca senin konun aşağı sıralarda kalmıştır. görülmemiştir.
    hemen sitem vs etmektense doğru zamanda yazmak ve arada girip konuya bakıp cevap yoksa güncel diye bir mesaj daha eklemeniz gerekir ki konu yukarıya taşınsın
    görmeyenler konuyu görebilsin değil mi.

Tilki ve ai_torcuk bunu beğendi.
  9. emrex

emrex Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,372
    Ad Soyad:
    emre olgun
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Grandeur (1986-201X)
    Konya daki beyaz

10. bekobey

bekobey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    778
    Ad Soyad:
    Bekir DOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Merhaba; aslında sonatayı bu forumda çoğu kişi beğenir, benim gibi almak isteyende çoktur.
    Konuyu doğrudan sonata bölümüne değilde araç danışma bölümüne açmış olsaydınız daha farklı olurdu diye düşünüyorum.
    Bende bir getz sahibi olarak sonataları malum sitelerden takip ederim, hatta hanımı ikna edebilsem hemen bi tane alacağım,
    ilandakilerden karabük hariç diğerlerini uzun süredir takip ederim,
    bu konuda çok güvendiğim sanayideki iki ustamın araçları da sonata 2004 - 2005 kasadır,
    bu ilanları gösterdiğimde bana resimden ne kadar bakarsan bak yanına gidip bakmak ve kullanmak lazım demişlerdi.
    Karar verirsen atlar gideriz bile demişlerdi.

Tavsiyem, gidip bakıp, orasını burasını mıncıklayıp içine sine sine birini alman olacaktır.
    Almazsan bak karışmam, hesabı ilk denklediğim anda gider alırım haberin olsun :)

Tilki bunu beğendi.
  11. emrex

emrex Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,372
    Ad Soyad:
    emre olgun
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Grandeur (1986-201X)
    Konya daki beyaz sonata bence en temizleri
    Zaten aralarinda en once o satilir gibi
    Cok temiz masallah

12. emrex

emrex Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,372
    Ad Soyad:
    emre olgun
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Grandeur (1986-201X)
    Denizli deki aracin sahibi lpg nin litresinin cok buyuk zam gordugu bugunlerde bile aracin s.ici 25 kr. Yaktigini soyleyerek yalan atmis ki
    Bu gibi cok ufak bir konuda bile dogruyu soylemeyen birinin
    Arac hakkindaki onemli konularda dogru soyledigini nerden bileyim
    Ki zaten bu saatten sonra bu arac sahibinden oturu en muallak aractir
    Tam kapali kutu

Tilki ve ai_torcuk bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş