Merhaba arkadaşlar bu 3. konum hala aradiğim aracı bulmuş değilim.. 1.3 Admire 2001 model Lpg'li sizce nasıl? İlandaki araca bakip değerlendirebilir misiniz? Hyundai Accent 1.3 Admire 2001 Model 12.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 139158987
Arac admire degil minelyum kasa klima yok saglam bir arabadir kolay sorun cikartmaz yakisikli bir arabayada benziyor fiyat olarakta cok yuksek degil lpg isli ve muayne varsa alinir
aracı bende begendim sol önden ufak kazası var demiş dikkat edersen sinyal lambaları renginden de belli oluyo göğüs konsol da temiz gibi iyi baktırılıp iyi pazarlıkla alınır
İlana girerken 1.3 admire girdiği için öyle düşündüm hocam sanırım LS modeli değil.. Teşekkür ederim yorumunuz için.. Bu ufak kaza yarın öbürgün sizce başımı ağirtir mi? Araç diri duruyor, araç 160bin'de 2-3 yil içerisinde 180bin'i görür km'e sizce satışta 2-3 yıl sonra çok zorlanır mıyım? Pazarlıkla ne kadar inmeliyim sizce?
12 yasında araba için sadece camurluksa sıkıntılı yer bence sorun olmaz ama kaportaya iyi bak yinede bu aracların gideri vardır her zaman diye dusunuyorum 3 5 altına verirsin ama satarsın arac her zaman alırken kazandırır pazarlık cok iyi etmek lazım hiç ummayacagın bi fiyata bile inebilir karşı taraf ben bi önceki aracımı 9600 almıştım 9000 e sattım 2 senede bindiğimi kar saydım hayırlısı olsun inşallah
bence araç oldukça güzel duruyor size şöyle söyliyim 1999 2000 2001 model bunun gibi hatasız boyasız doğan slx lere adamlar bu rakamları istiyor gerisini siz düşünün 10 bin civarı teklif sunun bana kalırsa 11 bine kadar gözü kapalı alınır dedikleri gibiyse..
aracın nasıl olduğuna dair bişey diyemem ama bu internette fiyatları çok abarttıkları kesin... aynı model aynı motor ve aynı km aracı geçen yıl ilk sahibinden 9,750 tl ye almıştık...Bu arabalar yaşlandıkça fiyatı ucuzlaması gerekirken millet 12-13 hatta 15 lira bile yazanlar oluyor,bunlar hayal görüyor galiba.... hatta yumurta kasalara 14,000 yazan adamlarda var bu ülkede... 1.3 ls ve lx lerin piyasa ederi 9,000-10,000 aralığı araç 1.5 gls olsaydıda bana göre piyasa ederi 11,000-12,000 aralığı
hyundaı motorları sağlamdır sıkıntı çıkarmaz...KM'nin yükselmeside problem olmaz sonuçta 15 yaşını geçmiş olacak..Eğerki dediği gibi sadece çamurluksa hiç bişey olmaz,hatta bu yaştaki araçta 3 parça boya bile olsa normaldir yani....Ama fiyatı dediğim gibi pazarlığa baya açıktır sanırım
Arkadaşlar aracı e-devlet'ten sorgulayabilme şansı olan var mı acaba? Diğer yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.. İrtibata geçip araca bakacağim.. Uygun olursa şartlar alacağim.. Teşekkürler arkadaşlar..
Çok diri duruyor gerçekten. Arkadaşın dediği gibi farlardan anlaşılıyor değiştiği. Rengide güzel. Bu milenyum kasalara çok güzel makyaj gidiyor. Her türlü iş görür 500 bine kadar yolu var temiz bakıldığında motorun :RpS_thumbup: