Merhaba daha önce 1.5 GL modelini bulmuştum fakat vazgeçtim.. Şimdi kocaelin'den kırmızı bir Accent 1.3 LX milenyum kasa, 130binde LPG'li bir araç buldum.. Sizce bu araç nasıl? Gördüğünüz kadarıyla ilandan nasıl yorumlarsınız alınabilir bi araç mı? Sizin yorumlarınıza istinaden irtibat kuracağim.. Hyundai Accent 1.3 LX 2001 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 138370858 yada http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ekonamik-genis-aile-arabasi-138472712/detay Yardımlarınız için çok teşekkür ederim..
ilandan bişey söylemek zor bence. ben arabayı almadan önce o kadar ilan baktım. satıcıyla telefonlaştım gittim baktım ama ilanda cillop gibi görünen arabalar hep döküntü çıktı. belkide bana öyle denk geldi. en sonunda aldığımız arabamız bi tanıdık vasıtasıyla denk geldi. adamla bi yerde buluşmak için anlaştık araba beklediğim yerin karşı kavşağında göründü . işte bu dedim ve aldık hayırlısıyla. inşallah hayırlı olur sizin içinde.
Muhakak çok haklısınız, fakat bazı bilgili arkadaşlar araca baktiklarında e-devlet'ten vs sorgulayip sorunlu olup olmadiğini anlayabiliyor.. Benimde araç bilgim sıfır ve ilk aracım olacaği için direk ustamı alip gitmektense, arabayı araştırıp gitmek istedim.. Sizin'de aracınız hayırlı olsun..
kırmızı araba bana komple boyalı gibi geldi. arabanın duruşu biraz yıkık sanki. beyaz olan zaten olan biteni yazmış sanki. fiyatlarına göre değerlendirmek gerek.
BEYAZ OLAN ; Plaka No 17AZ952 Marka HYUNDAI Model Yılı 2000 Ruhsat Tarihi 04/10/2012 Tescil Birimi ÇANAKKALE Cinsi Renk 1 BEYAZ Renk 2 BİLİNMİYOR Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK KIRMIZI OLAN ; Plaka No 41K4264 Marka HYUNDAI Model Yılı 2001 Ruhsat Tarihi 24/05/2013 Tescil Birimi KARAMÜRSEL Cinsi Renk 1 KIRMIZI Renk 2 BİLİNMİYOR Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK E -Devlette anca bu kadar bilgi alınabiliyor. kaza , pert bilgisi için plaka yı yazıp 5664 'e sms göndermen gerekiyor. 4 TL ücreti. kesin sonuç için motor no su ile sorgulama yaptırmalısın.
Bu araç alma işi amma zormuş.. Yakınlardan bulmaya çalışıyorum ama düzgün bi araç bulamayacağim galiba..
Araba satmakda almakda zor istir her ikisinde de acele etmemek gerekir. Hakkinizda hayirlisi olsun. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi