Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İL İL TATİL YERLERİ-gidilebilecek yerler

'Gezi Rehberi' forumunda Hafizs tarafından 21 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar böyle bir konu açtım.
    kim nereye tahtile gitti beğendi.herkese tavsiye edebilir.veya hafta sonu veya yakın ama güzel tahtil mekanları fiyatları ve konaklama ile ilgili bilgilerimizi burda paylaşabiliriz.

hem gidecek olanların bilgisi olur.gitmediği yada şuana kadar bilemediği yerleri öğrenir.hemde etrafımızdaki yakınımızda bilemediğimiz güzel yerleri öğrenip gitme şansına sahip oluruz..

malum çalıştığımız içintahtile gidemiyoruz.bari yakın yerler hakkında fikirlerimiz olur.ister denizli plajlı yerler olur,ister orman gölet kenarları olur küçük kaçamaklar yapabiliriz ailecek.

paylaşım için şimdiden tşk ederim

2. dülgeroğlu

dülgeroğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben son zamanlarda gittiğim yerleri söyleyeyim. istanbula çok yakın değilsede, haftasonu ayrılarak gezilebilir.
    ÇANAKKALE : kesinlikle turla gelinmesi gerekiyor. tarihi, gezilebilecek yer çok, ama kendi başınıza olduğunuzda, nerelere gidilebileceğini kestiremiyorsunuz.

BALIKESİR-EDREMİT KÖRFEZİ : en kuzeyden başlayarakKüçükkuyu, altınoluk, akçay sıralı deniz kenarı bölgeler. buralardan Kazdağına da günlük olarak gidilebilir. bu sıcaklarda serinlikarayanlar içinbirebir. Akçaydan Edremit, oradan daha aşağıya Burhaniye, Gömeç, Ayvalık, Dikili sonrasında İzmire kadar inebilirsiniz. konaklama olarakta, öyle çok büyük oteller falan yok. genelde pansiyon ve küçük oteller mevcut. fiyat konusunu da, ben günübirlik gidip döndüğüm için, bilmiyorum.

Ayrıca, eğer buralara Bursa üzerinden gelecek arkadaşları da bi çay içmeye beklerim. Ben balıkesir ivrindideyim.

3. dülgeroğlu

dülgeroğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ha birde şunu ekleyeyim, Bozcaada'daki denizin güzelliğini hiçbir yerde görmedim.

4. dülgeroğlu

dülgeroğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Düzenleyen : Turgay

5. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)

Akdeniz kıyılarında oturanlara önerebileceğim bir mekan. Mersin / Silifke / Susanoğlu / Yapraklı Koy

Tatil için fazla zamanı olmayanlara, zamanının çoğunu yolda geçirmek istemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.Geceliği 60 TL ye kiraladığınız apart pansiyonlarda klima + tv + sıcak su + mutfak gereçleri gibi extralarla evinizdeki konforu yaşama imkanınız var. Ve Adana dan sadece 150 km uzakta. Denizi o kdr temiz ki bi ara ağzıma tuzlu su kaçmasaydı denizde yüzdüğümü unutacaktım. Böyle temiz bir koy görmedim.
    Düzenleyen : DaMdaKi_KeMaNCi

6. paraddoxx

paraddoxx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu ne güzelliktir böyle...
    her bir yanı inci bu ülkenin

Bu Sayfayı Paylaş