arkadaşlar blue ilk cıktıgında aram vardı 2010 sıfır almıştım yeni kasa olarak blue işlk cıktıgında 2011 hyunai blue almıştım benzınlıydi.onuda satıp ford gornet almıştım sıfır ticaret icın aşmıştın gorneti ve bulue yi satarken cok özülmüştüm sonra tıcaret im olmadı gorneti sattım dızel 1.6 128 ps 2013 hyundai aldım aşkıma geri döndüm allah bırdaha sattırmasın bu paraya başka marka aracda alabilrdim aam bluem isevdim arakdaşm kım ne derse desin insan bındigi arabayı sevecek ben seviyorum arkadaş atıkıgı sürati yol tutuşu yakıtı her şeyihle bana yetiyor daha 2000 km de aldıhıma hıc pişman degilim alacaklara tavsiye ederim ford gornet aldıgıma cok pişman oldum cok yakıyordu bu onun yanında cok cımrı
hayırlı olsun amca evet gornet çok yakıyor biz beyaz eşya servisindeyken kullandık hem gitmiyordu hem çok yakıyordu fiorino da vardı o yarısını yakıyordu hemde daha iyi gidiyordu.
Hayırlı olsun blue güzel araba ama açılır tavan hız sabitleyici standart yada opsiyonel olana kadar almayı düşünmüyorum.
Aynen 50 bin hatta otomatigi 54 bin sunroof geçtim hız sabitleyici vs hiç bişey yok bu arada i30 la blue hemen hemen aynı paraymis onu farkettim i30 1600 tl pahalı aradaki fark dağlar kadar, bu assanin yaptığı ayıp gercekten.
hayırlı olsun ramazan dayı.benim amcamdada gornet var dediğiniz gibi kütük gibi araba bu gornetlere para verilmez.