bence hyundai sıfır otomobil satış politikası yüzünden.. devamlı fiyatlar aşağı çekiliyor dolayısı ile ikinci el era ların fiyatlarıda bununla beraber çok düştü.. sizde katılıyor musunuz acaba...
evet düşüyor.çünkü 2006 modeldeki özellikler 2010 modellerde yokta ondan düşüyor.assan para kazanmak için araçlarda çalma yoluna gidiyor.
hocam alakası yok. piyasa fiyatlarının düşmesi 0 km araçlardaki aralık sonu indirimleri ve artık era'nın 2.el de çok daha kolay ulaşılabilir olması.
fiyatlar geçen yılki gibi değil geçene sene 18 e verdikleri 1.4 startklm aracı bu yıl minimum 22 ye veriyorlar.O kadarda düşürmediler bu sene.... Ama şimdi 2011 arabaya (1.5 team abs) 28750 vermek varken zaten gidipte 2006 model ABS 'siz bir dizel eraya 22000 vermek mantıksız olur,5 yaşındaki araba çok temiz ve km'si az olmak şartıyla en fazla 19 bine gider... Ama internette adamlar 2006 dizel team 80-90 bin kmdeki eraya 24-25 bin tl fiyat yazıyorlar....E heralde kimse enayi değil o parayı o araca verecek kadar....Aynı araç 2011 model (abs'siz olanı) 27800 tl bayide Düzenleyen : mmt.88
2 aydır belkide daha fazladır 1 krş indirim yok, fuardan beri fiyatlar aynı fiyatları düzenli takip etmeden bu şekilde yorum yaparak üyeleri etkilemeyelim fiyatların düştüğünü söylemek için önce düzenli sıfır ve 2.eli netten takip edeceksin, sonra fırsat buldukça oto pazarı ve galericileri gezeceksin, sonra bana fiyatlarda düştü dersen tamam, ama burdan bir iki yere bakıp yorum yapmakla piyasa takip edilmez sonuçta taksiden, kiralamadan, şirketten çıkma era dolu piyasada, sen onların fiyatına bakarsan yanılırsın, biniciden olan araca bakacaksın, yoksa ekmeği yenmiş araçlarla piyasa belirlenmez
Aynen. Yıl sonlarında sürekli olan bir sey. Araba satıcaksan mayıs- haziran gibi satıcaksın derler. alacaksanda yıl sonunda alacaksın.
bende fiyatların düştüğüne katılmıyorum. normal seyrinde. hatta vergi indirimlerinde era alanlar şimdi karlı bile.
Tabi Düşer Biz Dogru Olanı Yapıyoruz Aracımızın Ne Sorunu Varsa Söylüyoruz Bir Karar Verme Geldiginde Körü Körüne Hyundai Al Demiyoruz...Alternatifleri Degerlendiriyoruz Mantıklı Olanı Söylüyoruz... Başka Araçların Forumlarına Bakıyorum Körü Körüne Marka Savunma Var ..Atıyorum XX Marka Aracın XY Modelini Adam Kötülüyorda Kötülüyor Ama Adam Soruyor CC Markamı Alayım XX Markamı... XX Marka Al CC Marka Sorunlu Teneke O... Bumudur Mantık ? İsterse Hyundai %80 Kaybetsin Sıfırı İle 2.Eli Arasında Ben Memnunum..Gidip 50 Milyar Verip 20 Milyar Masraf Edip 40 A Satsam Ne Olacak...Ne Anladım O İşten... Ucuza Alırım Masraf Etmem Ucuza Satarım Bindigme Sayarım Kafamda Rahat Olur...