çoşkun bey ben bu gün aranıza katıldım 2006 era dizelim oldu, sorunum 1.si :1 vitese takıyorum hareket ediyorum ve ikinci vitese takarken debriyeja basıp vitesi 2 ye atarken ,debriyejdan ayagımı kaldırrırken debriyajdan bir uğultu geliyor ayagım bunu hissediyor, 2,sorunum direksiyunum yolda giderken çok sertleşiyor, ankara kuruçayırlı servisine müracat eetim.arabam 67000km de .servistekiler istanbuldan onay bekliyoruz dedile bu sorunum garanti kapsamında değişirmi? 3.sorunum :bagaj kapagım içerideki koldan açılmıoyr. bu da garanti kapsamında yapılabilirmi şimdiden çok teşekkür ederim . saygılarımla
1. sorununuz sanırım baskı balatadan kaynaklanmakta...garantiden yapmazlar kullanıcı hatası olabilir 2. sorunuzu ancak hyundai yetkilileri bilir ama aracınızın garantisi devam ediyor vede parcada bir sıkıntı varsa elbet garantiden hallederler 3. sorununuzu da servisten belki ücret almadan bile halledebilirler sorun basit olabilir... kolay gelsin
Aramıza hoş geldiniz, arkadaşlar ilgilenmişler saolsunlar, sanırım debriyaj bilyasında problem var, garantiye sokacaklarını sanmıyorum ama diğer iki madde kesinlikle garanti dahilinde, özellikle elk. direksiyon ömür boyu garantilidir...
servis sadece istanbul d an onay beklediklerini söyledi bende arabayı 1 haftadır bu şekilde kullanıyorum tabi biraz sıkıntı oluyor.