Arkadaşlar merhaba önümüzdeki hafta aracıma jant almayı planlıyorum allah kısmet ederse, lastiklerimi değiştireli 3 ay olduğu için ebatlarda oynama yapamayacağım (14). CMS jant almaya karar verdim Accent Blue'ya sizce hangisi gider.
Bence bekleyin kullanın yeni aldığınız lastikleri eskitin sonra 15 alın. İlla tercih olacaksa B şıkkı daha güzel. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben olsam hatta yeni bir jant almam gerekse @Asel & Kaan Efe abimin jantlarından alırdım bence çok güzel jant bir bakın derim
Piyasada bu model bin liraya var ama dandik mıdır bunlar MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kaç örnek görsem fikir olur ama örnek yok. Hep orijinal hyundai olsun diyorum ama temiz yada ucuzu yok. Orijinal bulamazsam porsche var aklımda logoları hepsi aynı renk değil sanırım. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlarımın da dediği gibi 14 jant küçük kalır siz lastiklerinizi eskitip 16 jant bakın, bu süre zarfında 2. el bile yakalayabilirsiniz. 2 seçenekten bende B diyorum güzel duruyor...
Arkadaşım wossen marka jantta düsünebilirsin ben henüz almadım alicam inşallah GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi