19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ic Trim Sesi

'İ20 Forum - Club' forumunda ozgurcan333666 tarafından 10 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

1. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaslar sol kapinin icinden zirilti geliyor dosemeye bastirinca kesiliyor ses dosemenin altindan geliyor ve rahatsiz ediyor servise gotursem ucretsiz islem yaparlar degil mi ? Renault dayken ucretsiz hallediyorlardi hyundai nin isleyisini bilmiyorum hic servise gitmedim.. Cok basit bir islemi var aslinda ama ben kendi basima kapi dosemesini acmak istemiyorum bir de yuksek hiz da veya yavas hizda da olsa birazcik sert ruzgarda arka taraftan ruzgar ugultusu geliyor sizlerde de var mi simdi araca da suc bulmak istemiyorum difuzor taktirmistim ordan da gelebilecegini dusunuyorum

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. fuat4149

fuat4149 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    fuat
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ

3. fuat4149

fuat4149 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    fuat
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Merhaba Özgür bey geldiniz mi gebzeye en son.mersindeydiniz. memnuniyet testi için hyundai den aradılar bende camurluklardan çok ses geliyor dedim. Getirin bakalım. Dediler. Zaman bulunca gidicem. Sizde götürün sıfır araba yaparlar illaki essek.degiwller ya o kadar para verdik yani☺

ozgurcan333666 bunu beğendi.
  4. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Evet hocam geldim ama gelir gelmez 3 gundur yataga dustuk hastaliktan:( bugun kendimde biraz guc bulup servise gittim cok yogunlardi sali gunune randevu verdiler yapariz dediler ama zamanim olmadigi icin hafta ici goturme sansim yok simdilik boyle binecegim belki kendi imkanlarimla duzeltebilirim... Cunku cok basit bir islemi var aslinda dosemeye baski bile yapmadan parmak ucuyla dokunsan kesiliyor ses buyuk ihtimalle ortada ek bir doseme var birlesim yeri ses yapiyor sonucta yeni malzeme zamanla genleserek duzelecektir clio da da oyle olmustu cok zirilti vardi swrvise goturmeden kendi imkanlarimla duzelttim 4 sene boyunca hic ses cikarmadi slikonlu yaglayicilar var ozellikle sanayide ziraat makinelerinde kullanilan yaglayicilardan almistim cok is goruyor bir de onu kullanacagim bakalim ;)

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. hepsi1lesme

hepsi1lesme Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    yok
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    bakarlar bakacaklar paşa paşa ben sıfır aldığım da vardı
    başta randevu vermediler sonra paşa paşa yapptılar kaporta ustası geldi kapıları yağlamış yeşil bişi sürmüş güzel kapanıyor hepsini ayarladı

bende eski i20 varken 5 sene çok randevu alıp yaptırdım

6. ermanerten26

ermanerten26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    ERMAN ERTEN
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    İllaki bakacaklar. İx35 lerde deri soyulmasindan direksiyon degisimi bile yapiyorlardi ucretsiz.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş