arkadaşlar yarın arabanın döşemelerini halı yıkama makinesi ile yıkayacağım bir zararı olurmu yada aranızda deneyen varmı lütfen acil cevap.
aracın döşemesi gri olduğunda birazda sprey parfüm kullandım sıktığım yer leke oldu çok kötü görünüyo
Birzat kendim yaptım, size önerim sıcak bir günde yapmanızdır + sonax iç temizleyici kullanmanızdır. Hem işinizi kolaylaştırır hemde lekeleri kolayca çıkartır.
Ben arabanın tavan ve koluk döşemelerini en son , Kosla , su karışımı ile arabayı yıkarken kullandığım microfiber bezden alarak temizlemiştim. Gerçekten çok güzel olmuştu. Özellikle tavanlar pırıl pırıl dı. Halı yıkama makinesine zaten fazla şampuan koyamayacaksın o yüzden biraz kaliteli bişey koyarsan süper olacağına eminim çünkü vakumlu çekiçek.
abi valla bende düşündüm dediğini ama kayseride havalar bu aralar çok sıcak geçiyo birazda arabaya fazla binmiyom ondan yıkamak istedim.
ben geçen yaz arabayı komple boşaltıp koltuklarını yerlerini halı yıkama makinesiyle hallettim.plastik kısımlarıda bulaşık süngerine cif dökerek temizleyip duruladım kuruladım.arabanın içi mis gibi olmuştu valla.ama 6 saat sürdü motoru yıkayıp bide komple cila attım oda 3 saat sürdü.yani sabah 10'dan akşam 7'ye kadar hiç durmadan uğraştım.ama sonucunda sıfır alsam o kadar temiz ve güzel olmazdıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
kardeş zaten fazla binmiyorsan tertemiz duruyordur elektirk süpürgesiyle güzelcene içini temizle plastik aksamlarıda sil kapı iç plastik döşemeleridebigüzel yıka tamamdır.bizimkisi hiç durmuyor günde 150-200 km yapıyor 1 ayda içi leş gibi oluyor,her ay temizlemek zorundayım yoksa her ay yıkamacı 100 lira istiyo arabayı görünce..
Bende yazın düşünüyorum.Bir hafta sonu halı yıkama makinası ile yıkayıp daha sonra arkadaşımın garajında bir hafta camlar kapılar açık bekleteceğim
iç temizlik için en iyisi bilgisayar temizleme malzemeleri var plastikteki kiri çok güzel çıkarıyo bi zararda vermiyo onu kullanın ovaladığınız yer ilk günkü gibi
miray oto temizleme havluları çok güzel çıkarıyo o gri yereri falan birde bir güzel parlatıyo ayrıca hoş birde koku veriyo denemenizi tavsiye ederim
aynısını bende aldım ama aracın içindeki o yeni kokusu geçmesin diye içini silmedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
arkadaşlar ben büğün halı yıkama makinası ile 3 araç yıkadım mis gibi oldu denemenizi tavsiye ederim.
Arkadaşlar ben çok ucuz bir yöntem denedim geçen gün. Koltuklar açık renk ve gerçekten lekeler sinirlerime dokunuyordu. Çok az miktarda (2 kola kapağı) domestos koydum bir kovaya üzerine 1 Lt. su ilave ettim ve bildiğimiz el-yüz havlusuyla bir güzel bastırarak sildim. Sonuç: Mükemmel Çok aşırı ıslanmadığı için kurulama işlemide gerektirmedi..
Geçen ağustos ayında halı yıkama makinesiyle bende yıkadım.Arabadaki tüm döşemeleri (kapı kenarlarındakiler de dahil ) hepsini temizledim. Koltukları dışarı çıkarman sana kolaylık sağlayacaktır.Ayrıca halı yıkmada kullanılan şampuanlar leke yapmıyor. Ancak iyice ıslattıktan sonra çok iyi kurulamalısın. Bunun içinde güneşli bir günü tercih etmen daha doğru olur. Aksi taktirde nemden dolayı koku yapabilir.Yer döşemesinde de sorun olmuyor. Son olarak kapı kenarlarını temizlerken dikkat etmen gereken cam açma düğmelerine akmamasına dikkat et ne olur ne olmaz Ben bu uygulamaları yaptıktan sonra halı yıkamadan çıkan zift gibi suyu görünce şok oldum Resmen çamur çıkıyor