Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İç Temizlik

'Boya & Kaporta & Trim Sorun Ve Çözümleri' forumunda sîneçâk tarafından 13 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    A dostlar, ben bir el süpürgesi alayım, elektrikli olsun, çakmaklığa takılıp da kullanılabilenlerden. Araba kirlendi mi onla içini süpüreyim diyorum. Camlar için bir fıs fıs camsil bir de microfiber bez aldım, pislik işini de bununla yapayım diyorum.Bu konuda tavsiyeleriniz nedir a dostlar? Zırt pırt temizlemeciye götürmeyelim zaten adamlar elinin ucuyla yapıyorlar, detaylı temizlikse 150 kağıttan başlıyor, bugün ıslak mendille konsolu falan sildim kap karaydı. Direksiyonu sildim o bile ıslak mendili kara yaptı.

2. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sineçak internet sitelerinde çok güzel iç döşeme temizleyici var.hepsiburada.com a bakabilirsin.ben ordan cilalı oto şampuanı aldım gerçekten cilalı çok güzel parlatıyo.lastik parlatıcı aldım o da çok güzel.aracımı aldığımdan beri yıkamacıya götürmedim.yarım yamalak yıkıyolar.bu ay sonu sonax marka iç döşeme temziliyici alcam fiyatıda 10 ytl indirimde zaten.malum eraların konsolu 2 renk.açık renkler çabuk kirleniyo.

3. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Camların içeriden lekeli olması çok kötü oluyor. Bunun için ne tavsiye edersin? Microfiber bez bile leke yapıyor.

4. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    cam için clin marka sprey öneririm gerçekten çok güzel bir cam spreyi leke yapmıyor.süpürge içinse ben carrefourdan mintonun süpürgesini almıştım çakmak girişine takılıyor,işimide görüyor.bu markayı sevmediysen black&decker marka var onlar biraz pahalı olur ama kaliteli üründür.

5. GhosTon

GhosTon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    biraz suya çok az çamaşır suyu koy camlara içten fıslat sonrasını gazete kağıdı ile temizle :D bal dök yala

temizlik tavsiyem... ben opet den puanlarla araç süpürgesi aldım 12V dehşet bişey canım sıkıldıkca arabayı süpürüyorum aşada link ini verdim

http://www.porsan.com.tr/site/page.asp?dsy_id=1453

cam suyu için özel bi karışımım var
    herkese tavsiye ederim kullansın
    herhangi bi içeçek kutusunun içini iyicene temizledikten sonra üst kısımda 4-5 parmak yer kalıcak şekilde su dolduralım...
    içine biraz bulaşık detarjanı piril vs.suyun rengi yeşilene kadar ama fazla olmasın çok köpürü
    arkasından hemen 1 kapak yüzüzey temizleyicisi (ajax tarzı şeyler)
    onunda arkasından biraz camsil dökün
    mükemmel bi karışım oluyo... sürekli kullanıyorum kuş pislikleri olsun cam ın dış yüzeyindeki lekeleri çok iyi temizliyor

koltuk ve döşemeler için güneşli metro marketten arexsos diye bi markanın çok amaçlı temizliyicisini aldım temizlesini geçtim acayip güzel bi kokusu var

aynı zamanda koku olarakta gıleyt in karbon görünümlü freş kokusunu altım fan ve kılımayı acınca faydalı oluyo

6. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    ne zaman almıştın ve kaça aldın hayırlı olsun

7. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    ben bu süpürgeyi yaklaşık bir sene önce 15 ytl ye almıştım bayağda güzel alet.

8. GhosTon

GhosTon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla parasını bilmiyorum opet puanlarla aldığımız için ama mgk nın dediği gibi 15 ytl civarıdır bizim burda japon pazarı var orda da satıyolar ama fiyatını sormadım çok pahalı bişey değil plastikleri falan çok kaliteli değil ama motor çok güçlü https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

9. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ya ama bu süpürgenin ağzı koltukların altına girmez gibi? Nasıl?

10. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    arkadaşlar osüpürgeler çok zayıf kalmıyormu 2000 watlık süpürge bile istediğim gibi temizlemiyor

11. GhosTon

GhosTon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok artık sen ne yaptın abi... valla ben şöle söliyim bu işte çok tecrübeli sayılırım

sokak aralarındaki yıkamacılardaki süpürgeler berbat adam kabaları çekiyo uzaktan belli olmuyo ama egilince göze çarpıyo

bi kaç kere sürekli gittiğimiz benzincide bi makina var 1 ytl karşılığı 6 dk falan çalışıyo onu denedim o da pek fark etmedi sadece kabaları alıyo

ama bu simbonun kinde aralara uzanmak için yanında ufak bi aparat veriyolar uzun ben sürekli onu kullanarak temizliyorum tam istediğim performansı alıyorum biraz zahmetli oluyo ama o kadar da olucak artık küçücük tancikleri çok güzel bi şekilde alıyo bi sefer hiç unutmam Mc Donls dan hamburger almıştık pas pasa dökülmüştü çekicekmi diye makinayı denedim onu bile çekti orta parmak kadar patates küçük görüne bilir ama benim işimi hatta fazlasını çok rahatlıkla görüyo

yanlız süzgeci yavaş yavaş pislendi ve iş görmez hale geldi onu nasıl yeniliycem bilmiyorum

12. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    evet bende biraz abarttım ama o şarzlı süpürgelerde halıflekse yapışan bazı pislikleri zor alır diye düşünüyorum.

13. GhosTon

GhosTon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok yok abi için rahat olsun belki 1 seferde 2 seferde almaz ama 3. seferde alır en azından için rahat olur bulduysan al bi tane pişman olmazsın veridğin para değil

14. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    teşekkürler bakayım hesaplı bulursam bende birtane alayım.

15. GhosTon

GhosTon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    alınca memnun kalırsın diye düşünüyorum... şimdiden hayırlı olsun

16. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    GhosTon kardeşim sana o filtreyi nasıl yenileyeceğini söyleyim.aspiratörlerde kullanılan filtreler var beyaz renklibenonu kullanarak filtreyiyeniledim gayet güzel oldu.sadece eski filtreyi o plastikten ayıracaksın sonrada yenisini sıcak silikon yardımıyla yapıştır 10 numara olur.

cam temizliği içinde clin marka spreyi şiddetle tavsiye ederim lekesiz temizlik sağlıyor,cam suyunada ondan koyuyorum işe yarıyor.
    Düzenleyen : mgk19

17. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bende kullanıyorum sinbo süpürgeden filtreleri çabuk yıpranıyor bu aspiratörün filtresi nasıl bişey bende aayım bitane.
    Düşünüyodum yerine ne koysam diye bu konuyu gördüm allahın işine bakhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

18. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    SONAX ARAÇ İÇİ TEMİZLEYİCİ
    ben uzun zamandır bunu kullanıyorum araç içinde mükemmel.koltuklarda,kapı ve taban,tavan döşemelirinde 4x4 lük süper temizliyo eski araçlarda yılların kirini bile çıkarttı..

Düzenleyen : kayram

19. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    bu filtreden işte http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.devsepet.com/images/tmb/temizlik/8691014100453.jpg&imgrefurl=http://www.devsepet.com/ev-bah%25C3%25A7e-k%25C3%25BC%25C3%25A7%25C3%25BCk-ev-aletleri-c-1_61.html%3Fsort%3D3a&usg=__JoCOSgrzR7AfnPaatRM1FsLJoNc=&h=120&w=120&sz=6&hl=tr&start=14&um=1&tbnid=qRIVrGY6OpjhHM:&tbnh=88&tbnw=88&prev=/images%3Fq%3Daspirat%25C3%25B6r%2Bfiltresi%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DNbelki büyük marketlerde bulabilirsiniz.

20. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şimdi beyler, bu süpürge işi karıştı en son ne diyoruz? Ben hangisini alayım nereden alayım, bu bahse konu olanı söyleyin tam adını modeli önce onu alayım sonra cam işine geçelim, ardından iç plastikler gelecekhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Bu Sayfayı Paylaş