[/url][/IMG] 2005 model getzime sis farı ve iç aydınlatma yaptim. *İç aydınlatmada tavanda bulunan orjinal sarı sofitleri söküp yerine beyaz soğutuculu led taktım. Ön ve arka iki kısımıda degistirdim. *sis farı çalışması biraz uzun sürdü kaporta işlemi gerektirdigi icin önce kaportacida sis farını oturtmak icin fabrika cıkısında yeri ayrılmıs olan bölmeyi kestirdim. Daha sonra sis farini yerine oturtup yeni bir kablo cektim düğme olarak fabrika cıkıslı arka sis farı düğmesini kullandim yeni bir düğmeye ihtiyac duymadan arka ve ön sis farlarini tek bir tuşa bağladim. Sis fari ampülü olarak beyaz tercih ettim güzelde oldu. *daha sonra uyumlu olsun diye farlarimin ampüllerinide degistim h4 beyaz anpül ile degistim parklar da t10 beyaz ledli tercih ettim. * son olarak cam kaldirma modülü taktiracagim onuda 40 tl ye aldim yarin montajını yapacagim. Cam modulu dahil tüm masraf 210 tl oldu bnce cok iyi bi fiyat sis farını serviste 400-500 den asagi takmazlar. Sis fari 60 tl Modül 40 tl Aydınlatma 110 tl
Resimler görünmüyor ancak bi sorum olacak bende sizin gibi iç aydınlatmayı beyaz led yapmıstım fakat ledler kapanıncada cok kısık şekilde yanıyordu sizde böyle bir sorun varmı ?