Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Aracımda iç aydınlatma kapılara göre ayarlıyken arabadan inip kitlediğimde ışıklar sönüyor. Aracın kapısını açmadan kilidi açtığımda iç aydınlatma çalışıyor ama kapıyı açmadan tekrar kilitlediğimde ışıklar sönmüyor. Denemek için 1 saat sonra gittim baktım hala yanıyordu ) anahtar orjinal merkezi kilitli yadan tuşlu kumandalı anahtar. Umarım anlatabilmişimdir. gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
Volkswagen grubu araçlarda comfort beyin diye tabir edilen beyin var ondan kaynaklı böyle sıkıntılar çıkıyor fakat Hyundai de böyle bir beyin var mı varsa nerde hiçbir bilgim yok maalesef. Tapatalktan gönderdim.
Etacs / BCM (Body Control Module - Gövde kontrol modülü) çıkışları ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Aracınızdaki modül programlanabilir değil, sadece kumanda tanıtılabiliyor. Yardımcı olur.
Normal elektrikçiye gitsem çözülür mü ? Yoksa servis yolları gözüküyor mu ? Gerçi acil birşey değil ama yine de bozuk olmasın istiyorum. gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk