Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İbretlikk Feciii Kazaa

'Resimler / Yazılar / Komik / Multimedya' forumunda koray2907 tarafından 19 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
  2. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İyi olmuş ... o doblonun yerinde ben ve ailemde olabilirdik ... ölsünlerki bize denk gelmesinler ... bizi öldürmesinler ... kim olursa olsun acımam ...

3. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    ibretlik olmuş gerçekten.karşı yönden gelenlerin hiç bi suçu yokken onlarda mağdur olmuş.anlamadığım facebookta bide biri vidyoyu beğenmişte neyi beğenmiş acaba kazayı mı ölümü mü?beğenirkende dikkatli olmak gerek...

4. ...HadrieL...

...HadrieL... Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Kerem Özgen
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Bu kadar sert konuşmaya gerek yok hepimiz genciz 19 yaşından hepimiz geçtik hepizin hataları oldu. Gençlik ateşi demek böyle birşey işte. Tabiki tasvip etmiyorum tabikide çok yalnış bir şey arkadaşın dediği gibi çarptığı aracın yerinde bizlerden biride olabilirdi ama 19 yaşında bir genç özentiyle gaza gelerek kendini bir şekilde kanıtlamaya çalışırken böyle vefat etti. Gerçekten çok üzücü ve düşündürücü bir durum. Eğer ülkemizde pistler biraz daha artsa bunlar azalır. Zamanında bende böyleydim ve üç kere araç pert ettim daha sonra bunun yanlış ve ne kadar saçma hareket olduğunu anladım ama videodaki çocuk o kadar şanslı olamamış. Umarım gençlerimiz bu haberden ibret alırlarda vazgeçerler. :/ Kaza hayatını kaybeden herkese allah rahmet eylesin.

5. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu kadar , hatta daha sert konuşmaya gerek var ... İnsan canına kasteden hiç kimseye acımam ... sonu belli ! kimse kimsenin hayatı ile kumar oynayamaz ...

6. ...HadrieL...

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Kerem Özgen
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Haklısınız fakat birde ölen çocuğun ailesi yerinde olduğunuzu düşünün. Oğlunuz yeğeniniz tanıdığınız birisi ölüyor ve birilerinin ölümünde rol oynuyor ne kadar hazin bir durum. Demek istediğimi yanlış anlamayın fakat benim dediğimide anlamaya çalışın lütfen.

7. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Banane ya :) ölen düşünsün niye öldüm diye ... ben yaparsam yiğenim kuzenim arkadaşım kim hayatı ile oynayacak kadar salak ... kim başkalarının hayatını tehlikeye atacak kadar cahil ise o ölsün ! ...
    Herkes layığını bulur ... Allah rahmet eylesin demek düşer bize ... Her canlıda ölümü tadacaktır bir gün ... Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum ama bu konularda çok sertim ... ben ölürsem böyle benim arkamdanda ohh deyin ... ki başkaları ölmesin ...

8. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    evet hak veriyorum sanahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif ama böylelerini de ıslah etmemiz gerçekten çok zor..Tamam bende makas atıyordum ehliyeti ilk aldıgım zamanlar..Ama böyle gaza gelip, trafiği tehlikeye atacak kadar değil.. Ne olursa olsun insan hayatı..Altındaki araba kendi arabası değil, koyduğu benzinin parası kendi cebinden çıkmıyor..Böyleleri anlamaz paranın nasıl kazanılıp, nasıl harcancağını...Ben az yakmak için, benzine-lpg ye az para vermek için, radara yakalanıp ceza yememek için, kaza yapıp arabamave bana yada karşımdakilere zarar vermemekkorka korka kullanıyorum..E öyle de olması lazım..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

9. ...HadrieL...

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Kerem Özgen
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Anladığınız için teşekkür ederim tabiki tavırlar serttir am cahillik büyük dert. Böyle olayların yaşanmaması için gençlerimizi hız tutkunlarını pistlere çekecek projeler yapılmalıdır tabiki ülkemizde bu imkansız. :/

10. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    mirkan sana da hak veriyorum kardeşim..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifO kadar cahil insanlar var ki trafikte..Geçen sene İstanbul osmanbeyde orta refüje çıkıp ordan U dönüşü yapmaya çalışan bi kamyonet görmüştüm..Polis de köşede bekliyordu, anında cezayı yazıverdi..Yada aracı halat bağlayıp çekmek yerine kaputa bi adam oturtup ayaklarıyla arabayı ittirmesi gibi cahilce şeyler görüyoruz..Neticede araba tutkusunun sadece görünüşten ibaret olmasını, hız tutkusunun olmamasını tavsiye ederim..Ben araba aşığıyım, kaza yapıp arabam pert olduktan sonra, ben sakat kalıp yada allah göstermesinöldükten neyleyim araba tutkusunu...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

11. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bu kazayı biliyorum bolcana küfür saydırmıştım hatta yeşilköye gidicektikte 1 saat trafigin acılmasını beklemiştim

12. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    dünyadan bir pislik eksilmiş.

13. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    kazayı izlemek istemedim ama dayanamadım izledim. ah yavrum benim, daha 19 yaşında. allah ailesine sabır versin. bir anlık heves yada zevk ugruna:( allah rahmet eğlesin

14. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    iyi olmuş öylesine hiç acımam kendi kasınmış, ya sucu olmayıpta bu kazaya karısanlar asıl onlara acırım ben,cok sükür ki olan sadece kendine olmuş

15. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Arkadaslar görüntü kalitesi zayıf oldugundan anlayamadım bu nasıl karsı tarafa geciyor son karsıya gecerken düz giderken birden sola kırıp karsıya geciyor nasıl olmus anlamadım karsı tarafta vurdugu araclara ve ailesine Allah sabır versin tamam ölüm var ama doblo vs hicbirininde sucu yoktu ki

16. kadirkkkk

kadirkkkk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    aynen... ben de ardarda izledim neden karşıya geçtiğini anlamadım. Haberde makas yapıyor diyor da habere inanmam ben. Ben bakıyorum, adam makastan dolayı karşıya geçmemiş. Kendi gözümle 3 şeritli yolda hiç neden yokken araba refüje çıkmıştı. Onu gördükten sonra bu kazada başka neden ararım. İçtiği sigaranın külü kucağına düşüp kaza yapan adam duydum ben, hatta yolda giderken kalp krizi geçirip kaza yapan. Bu kaza da pek makas olayına benzemiyor. Çocuğun yaşına göre yakıştırmışlar bence...
    Ayrıca; Bazıları yine haberin gazına gelmiş ölsün gebersin yazmış. Cahil yakıştırması yapmış, onlara da bu lafları hiç yakıştırmıyorum, yazan kişinin genç olduğunu düşünüp yaptığı kabalığı yaşına veriyorum.
    Gazete olsun TV olsun lütfen haberlere hemen inanmayalım, gerçeği bilmeden ciddi, ağır yorumlar yapmayalım.
    mirkan: lütfen bu yazdığımın üzerine savunucu cevaplar yazma, polemik olmasın.

17. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    ben bılıyorum bunu arabah asırı hızdan dolayı arka hakımıyetı kaybedıyo karsı serıde gecıyo sebebı asırı hız tecrubesızlık

18. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Polemik olmasın istiyorsan yazmayacak veya birilerini hedef göstermeyeceksin ...
    Sen yaparsen sen , ben yaparsam ben ÖLEYİM ... Sen a partilisindir ben b ... sen a takımlısındır ben b ... hayata bakış açım seninle aynı olmak zorundamı ? sen bilgilisin benmi cahilim ? bu nasıl mantık ?
    o doblodo ailen olsaydı !!! o kazada da ölseydi görürdüm seni :) ...
    Asıl sen bunun üzerine cahilce yorum yazma ki , insanların düşünce özgürlüğü olduğundan bi haber olduğunu herkez duymasınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif...

19. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Trafikde ölüme ve başkalarının ölümüne yakın olmayı adrenalin olarak gören bir insanada acımam ...

Düzenleyen : mirkan

20. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yorumlarım istenirse , uygun görülmez ise silinebilir !!! https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Düzenleyen : mirkan

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş