Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i30un hakkını verelim

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda style plus tarafından 27 Nisan 2008 tarihinde açılan konu

1. style plus

style plus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ben i30 style plus aldım 40000 ytle ama arkadaşlarım arasında alay konusu olmuştum ama arabama bindikten sonra kendileride i30 almaya karar verdiler araba hyundai nin kendini aştığının göstergesidir daha önce hangi hyundaide (tiburonve 4*4 ler hariç) 6 hava yastığı, sunroff, soğutmalı torpido gözü, ısıtmalı ön koltuklar,esp, far sensörü, yağmur sensörü, park mesafe kontrol sistemi,usb aux bağlatısıvb bi çok özellik vardıkı,şu arabanın hakkını verin aurusle kıyaslamayın bu arabayıanca golf a3 bmw 116yla kıyaslayabilirsiniz verdiğim 40000 ytl yi son kuruşuna kadar aldımTŞK EDERİM HYUNDAİ

2. CROSSHAIR

CROSSHAIR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Allah hayırlı eylesin.sen boşver onları bi malı aldıktan sonra kötüleyen çok olur sen onları dinlemeyeceksin.

özelliklede 2.el bi araba alırsın .aylarca ararsın temiz bişey ,herkese sorarsın kimse bişey söylemez en son bulursun bi tane ve atıyorum 12binytl ye aldın diyelim millet ya bunu mu aldın?bak şurda bundan daha temizi vardı 10binytl tühh demeye başlarlar.ulen sanada sorduk aylardır aradığımı biliyorsunuz işte neden önce söylemediniz.

o yüzden milletin lafına hiç bakmayacaksın.

tekrar hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.i30 lar benimde çok hoşuma gidiyor . çok tatlı arabalar..

3. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    aynı şekilde düşünüyorum.dışardan bakınca biçok insan fiyatının pahalı oldğunu zannediyor ama bencede son kuruşuna kadar aldığı parayı hakeden bir araç...

hayırlı uğurlu olsun fotolarını bekliyoruz.bu arada benzinli heralde

4. Xzeon

Xzeon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı uğurlu olsun benimde 10gün oldu alalımemnuniyetimi zaten önceki konuda belirttim. Olay i30 değil sadece Hyundai olarak genel bir önyargı var yoksa i30 sınıfı ve taşıdığı özelliklerle gerçekten fiyatını fazlasıyla hak ediyor.
    Araban Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

5. Misafir

Misafir Guest

kusura bakma ama ben hyundai nin hiçbir modeline 40 milyar vermem özellikle i30 asla 40 milyar vermem piyasada 40 milyara alınabilecek birsürü araba var GOLF,FORD FOCUS SPORT TREND,ALFA ROMEO 147 T-SPORT,AUDİ A3,vs vs vs bu saydığım arabalar i30 la aynı clasmanda ve bence i30 a fark atarlar bence 40 milyar hyundai için özellikle i30 için çok fazla bir fiyat bu benim kendi fikrim ben asla i 30 almazdım 40 milyara çok daha kaliteli bir araba alırdım ama i 30 alan arkadaşlara hayırlı olsun herkesin kendine göre zevkleri vardır kazasız belasız kullanın.

6. Misafir

Misafir Guest

hayırlı olsun aracın kazasız belasız kullan

bende trıonfoya katılıyorum kendı gorusumdur ama a3 alabılecegım bı paraya baska araba zaten aramam

7. Misafir

Misafir Guest

40 milyara a3 alırım gerisi yalan.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

8. ketıl

ketıl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araç hayırlı olsun bende o arabaya o kadar para vermem golf yada honda typer alırdım.hyundaini kazasız belasız ve cezasıs günlerde kullanman dilegiyle.

9. madmax2832

madmax2832 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    zonguldakta test sürüş aracını kullanmışdım araç gerçekden donanımsal olarak gerçekden üstün özelliklere sahip alan arkadaşlar hayrını görür İnşallah o paraya daha iyi araba alınabilir alınamaz o kişiden kişiye değişiyor istekler beklentilere bakınca durum çok farklı oluyor benimde tercihim daha farklı olurdu ama şöyle bir şey var bence hyundaı de iyi bir tercih sonuçda araba yatmayacak kullanılacak ve hyundaı nin servise gidince honda audı filan gibi adamı yakıp göndermiyorlar tabi bu benim düşüncem
    Dost Selamlarımla

10. ilker

ilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    allah, 2 tane "sıfır" kilometre hyundai nasip etti. yine para olsun yine hyundai alırım. zevk meselesi. bize hayırlı olsun demek düşer. 116 ilk çıktığında kullanmıştım. sırf adı bmw diye o araç alınmaz doğrusu. bmwden eser yok arabada. bu da benim görüşüm.
    tekrardan hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin....

11. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    takıntılardan kurtulmak lazım.arabayı almayı değil,aldıktan sonraki masraflarını düşünmek lazım.buda benim görüşüm.ve şu anda o fiyatlara bir araç alcak olsam ne forda ne audıye nede golfe bakmam direk gider i30 alırım.bakımı geldiğinde veya bir yeri bozulduğunda kara kara düşünmek zorunda kalmamhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

12. elahan

elahan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Audiciler, golfçular, siz ne diyorsunuz ben pek anlamıyom ama, biz gerçekten İ30 ' umuzdan memnunuz. Sytile plus kardeşim, çok iyi yapmışsın, güle güle kullan, hayırlı olsun, arabanın zevkini sonuna kadar çıkar.

13. Misafir

Misafir Guest

ben kendımı audı yada golfcu dıye nıtendırmıyorum bındıgım araba yumurta accent arkadasa guzel temennılerımızı sunduk sadece kısısel fıkır beyan ettık bı yanda kalıte dızayn ıscılık yonunde kendını ıspatlamıs bır fırmanın turkıyede en cok tutulan modelı a3 bı yerde halkın gozunde taksıcı arabası ucan teneke ımajı olan hyundaı nın ı30 u hea demek degılkı ı30 da boyledır tabıkı oyle bı maksadımız yada savunmamız yok ama arkadaslar a3 lede ı30 kıyaslanmaz yanı

14. Misafir

Misafir Guest

artı a3 dedıgımız arabanın bakımı phalı olabılır ama sadece km bakımı odersınız yok aracımın amortısorlerı patlakmıs yok suyu arızalıymıs yok bı lamba koymamıslar gıbı sorununuz olmaz bende o grubun aracını kullanıorum ve aracımda km bakımından baska hıc bı sorunum olmadı bugune kadar o keyıfı yasayacak ınsanda servıse gıttınmı 100 200 hesabı yapmıycak zaten yapan ınsansa alıcak bızım gıbı eskı model 10 lıra 20 lıraya cıkarıcak servıs masrafını

15. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifkutluyorum golgıcım

16. Misafir

Misafir Guest

senı sevıyoruz onurcum https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

17. Çağrı

Çağrı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    artık bence belirli markalara takılmamak lazım. ben mesela golf un tipini hiç sevmem. o nedenle golfu i30dan zaten en başta tipten iyi göremem. i30 bence ona göre daha güzel bir araba.

18. gordion

gordion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen katılıyorum

19. alp___

alp___ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar 40 Bin YTL ye gidip te golfün fullunu alabiliyor musun? A3 fiyatları neredeyse 50 Bin YTL den başlıyor, siz neden bahsediyorsunuz. Ayrıca şunu belirteyim golf en çok satanlar listesinde ilk 10 da bile yok Türkiyede İ30 4. sırada haberiniz olsun sizin gibi düşünen çok az insan kaldı. Siz hala golf diye tutturun.

20. GetzGLS

GetzGLS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben o arabayı görünce yani 116i yi görünce i30 a benzetiyorum özellikle arkası bagaj kısmı içine göçük olan bölümü

Bu Sayfayı Paylaş