i30 2008 yılıda toplam 1307 adet satış rakamınına ulaşmış.C kompak sınıfına ait olan i30 astra,golf,focus,ve leonun gerisinde kaldı fakat C4,auris,bravo,civic,ve 308'in ise önünde yer alıyor satış rakamları baz alındığında.... i30 geçen yıla göre sanırım yapılan kampanyalarla biraz daha satış grafiğini yükseltmiş görünüyor...
bence önce golf sonra bordo hb full focus sonra i30..astra leon hikaye bence.. zaten hep tartışılırdı fiyatı..biraz ucuzladı ve tercih edildi.. Düzenleyen : 41 YSF 87
bence önce golf sonra bordo hb full focus sonra i30..astra leon hikaye bence.. zaten hep tartışılırdı fiyatı..biraz ucuzladı ve tercih edildi.. arkadaşımın dedigi gibi fiyatı ucuzladı hemen trafikte görünmeye başladı focus leon gerçekten i 30 un yanında hikaye i30 daha yeni ve teknolojik bir araçhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
i30 gerçekten çok güzel bir araç .bu aralar matrixin satışıda çok arttı yeni kasalr çıktı çıkalı herkes alıyor
aracımın bakımını yapmak için götürdüğümde bende i30u inceleme fırsatı buldum..zaten dış görünüşüne söylenecek hiçbirşey yok..içinide güzel yapmışlar ve bazı detaylar düşünülmüş..bu kadar güzellikten sonra herhalde motorundada birşey yokturhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
arkadaşlar bu araç için biraz sabredilmeli insanlar hyundaiye hala ucuz ve kalitesiz gözxüyle bakıuolar ama i30 bu düşünceyi tamamen yıktı bu sene geçen senden iyi olacaka gelecek senede bu seneden ii olacak i30 sınıfındaki arabaların en iyisi
Önceden Bursa'da hiç i30 göremezdim bu cumartesi 3-4 saat içinde 5 tane i30 gördüm. Artık i30 çok daha fazla hayatımıza girmeye başladı...
İ30 şu an sınıfında en çok satan modellerden biri kalitesi birçok yerde biliniyor ilerleyen aylarda ve yıllarda bu aracın satışı daha da artacaktır.
arkadaşlar hyundai ufacık arabaya 2.8 motor koyupda sadece performans hedefleseydi tutulmazdı.1 bmw kaç memur kullanıyor.1 hyundai kaç memur kullanıyor bu işi böle düşünün.Hyundai ekonomi ön planda bulunduran ve performansı 2. plana alan bi firma.Bence tam yurdumun insanına göre bir araba .... Düzenleyen : Koruycu
Bence de ülkemiz şartlarında hyundai den iyisi yok motor performans istediğinizde hyundai de ülkemize ilk geldiği V6 ağırlıklı gelmiş ve bu durum tersi olsaydı hyundai nin üst sınıftaki modelleri şimdi daha çok satılıyor olurdu V6 lar derken coupe modeline 2.7 V6 motoru koyarak zamanında yapacağını yapmış.