Bugün i30cw 1.6 dizel manuel + navigasyon + arka görüş kamerası için bayiden 59.500 fiyat aldım. Sizce fiyat nasıl? Takılacak navigasyonu sordum, fabrikada takılan orjinal navigasyon dediler ve serviste takılacakmış. Emin olamadım. EDIT: Muhtemelen orjinal fabrikasyon navigasyon değil. Taktıran arkadaşlarda aracın orjinal tüm özellikleri çalışıyor mu? Teşekkürler. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Hoş geldiniz. Forumda ilk mesajda kendimizi tanıtmamız gerekiyor. Bunu atlamayalım lütfen Fiyat konusuna gelince Türkiye ye fabrikasyon navigasyon sistemi gelmiyor. Onun tam adını öğrenirsiniz daha iyi olur. Muhtemelen diğer araçlara takılan gibi Daichi gibi bi marka olması lazım. Yinede fiyat gayet uygun gibi geldi... Hayırlı olsun
Haklısınız önce kendimi tanıtmam gerekirdi, özür dilerim. Profilimi düzenleyip bazı bilgileri ekledim. Adım Abbas, 37 yaşındayım, evliyim. Şuan Mitsubishi Colt sahibiyim. i30cw dizel manuel için anlaştım, vazgeçmezsem Cumartesi sözleşme yapıp, 2014 Ocak ayında teslim alacağım.
Öncelikle hoşgeldiniz. araç için aldığınız fiyat iyi gibi ama donanım paketini de söylerseniz daha net konuşabiliriz style mı elite için mi fiyat aldınız? ancak son derece güzel bir araçtır memnuniyetsizlik olmaz