Aracım çok kirlenmişti bende bugün yıkamaya götürdüm. Araç içinde beklerken telefonda NFS oynadım, ses içinde i30 'un hoparlörlerini kullandım. oyun çok daha keyifli bir hale geldi
Haklısın Ersin. Bu sorun için bir sonraki planım 7 inç bir tablet alıp ön göğüse entegre etmek ama araca kıyamıyorum biraz zaman geçsin onuda yapacağım
Man abi o tablet koyma falan sahinlere olur ama i30 a yakismaz... Neden oem cihaz düsünmüyorsunuz? LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Şahinlere konulanları bilmiyorum hiç görmedim. Benim düşündüğüm basit bir şey değil bu şekilde sisteme entegre bir olay. Ama ipad yerine Android tablet olacak.
Ben 7 inç tablet alacağım 2 model var aklımda tabi ben yapana kadar alternatif çıkmazsa onlardan birisini alacağım. Ayrıca İ30 için sunulan multimedya cihazları da 7inç ekranlı neden sorun olsun ki? Tek sorun uygun çerçeveyi yapmak.
İşte tam olarak çerçeve için sorun olur mu diye sormuştum Bi şey daha var. Yatay olarak koyduğunuzda hava çıkışlarıyla çakışmaz mı?
Havalandırmaya etki etmez orjinal teybin görüntüsü bu ben sadece ekran yerine tablet koyacağım bu teyipden daha küçük bir alan kaplar. http://www.sahibinden.com/ilan/yede...gasyon-dvd-tv-sifir-kutusunda-109750855/detay