Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i30 şanzıman problemi!!!!!!!!!!!!!!!!

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda huyanaz tarafından 18 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. huyanaz

huyanaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    i30 aracımın otomatik şanzımanı 1 eylül 2009 tarihinde alaplı mevkiinde kilitlendi sadece 1 viteste kaldı her pozisyonda sadece ileri gidiyor hyundai yol yardımı ile servise götürüldü ilk günler bir karar verilemedi ve sanzıman değişimi yapılmasına karar verildi şanzıman 16 eylülde servise geldi ama araca takıldığında problemler 2 ve 4 viteste devam ediyordu 17 ve 18 eylül tarihlerinde hyundai garantiden araç talebinde bulundum ama ne yazıkki talebim karşılanmadı hyundai nin garanti belgeleri ne kadar geçerli siz düşünün yasal bir zorululuk olmasına rağmen sayın bölge müdürü murat sezeröz beyefendi tarafından hyundai nin kabul etmediği bilgisi geri döndü dolayısı ile servis içinde yapacağı bir şey kalmadı ve ben bayramda yine aracsız kaldım. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif
    Düzenleyen : MSC

2. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam geçmiş olsun madem yasal zorunluluk hakkınızı aramak için niye 30 günü bekliyorsunuz????

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun arkadaşım.Maalesef dediğiniz gibi servislerden herkes şikayetçi.Ayrıca konun neden silinsin..?
    Düzenleyen : Levent

4. huyanaz

huyanaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araç vermek yasal zorunluluk ama sikayet edecek bir tane merci göster bana hemen yapayım
    30 iş günü dolarsa hyundai aracı yenilemek yada bana parasını ödemek zorunda onun için

5. huyanaz

huyanaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    birde şikayetim servisten değil hyundai nin merkezinden bu bilinsin servis elinden geleni yapıyor sayın medaratorüm silinmesi davası hyundainin işine gelmezde olabilir ondan
    Düzenleyen : huyanaz

6. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim bildiğim bu tip konularla tüketici hakları mahkemesi ilgilenir..eğer tanıdığınız bir avukat varsa görüşün..çünkü tüketici hakları mahkemesinde kazanan çok büyük oranla müşteri/tüketici oluyor..

7. Misafir

Misafir Guest

Evet bu konuya bende takıldım, neden böyle bir uyarı mesajı attığınızı merak ediyorum, biz Hyundai'nin savunucusumuyuz yoksa avukatı'mı yada ortağımı, amacınız bizi yargılamak'mı yani...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

8. huyanaz

huyanaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çoskun bey ne bileyim hyunai clup hyundainin syfası olabilir diye yazdım değilsede özürlerimin kabulunü dilerim selamlar

9. huyanaz

huyanaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yani otomatik bozulurda manuel bozulmazmı arkadaşım
    ne diyeyim yakında tüm araçlar otomatik olacak çok geçmez

10. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    hyundai nin araç vermesi zorunlu mu garanti belgesinde yazar mı bilmiyorum..

**aracınız kazalı değil..yinede bir kaskocunuza sorsanız belki o temin eder..

11. Misafir

Misafir Guest

Defalarca yazdık....bir defa daha yazayım

BURASI HYUNDAİ'nin MALI DEĞİLDİR VE HYUNDAİ FİRMASI İLE HİÇ BİR BAĞLANTISI YOKTUR, AMACIMIZ ÖNCELİKLE"HYUNDAİ KULLANICILARI" DAHA SONRA FORMUMUZA KATILAN DİĞER OTOMOBİL SAHİPLERİ İLEPAYLAŞIM YAPMAKTIR..

12. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Konu üst düzeyde hyundai-assan'a bildirilmiştir. Lütfen çözüme yönelik katılımlarda bulunalım. Gereksiz yorumlarla şikayeti kirletmeyelim. Selamlar.

13. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Otomotik şanzıman manuel şanzımandan daha uzun ömürlü (fabrikasyon hatası yok ise) bunu ben söylemiyorum bütün otomobil firmaları söylüyor.Geçenlerde benim mesala 11.000 Km deki aracımın diskleri değişti titreme yapıyor diye disk dediğimiz olay en kötü 100.000 Km gidebilen parça ama fabrikasyon hatası bu işler şans işi beni fren diskinde buldu bazısını şanzımanda bazısında hiç bulmaya bilir konuya tek açıdan yaklaşmayalım.Çünkü siz ne kadar kabul etmesinizde artık otomatik vites tercihi ülkemizde arttı bunun 1 numaralı örneği dizel otomatiğin üretilmesidir.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

14. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tüketici hakları mahkemesiiii biraz uzun sürer amaa kazanırsınnn

15. Misafir

Misafir Guest

Her iki düşüncenede katılıyorum....hatta açık pazarda en çok otm. araçların satıldığını belirtmiştim.

16. 35SLH35

35SLH35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçekten otomatik şanzımanlı araba büyük bi rahatlık ancak ikinici el alınırken dikkat edilmeli bence çünkü hor kullanılmışsa araç başımıza büyük masraflar çıkarabilir..

17. iskenderengin

iskenderengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkeze selam i30 için 6 ileri şanzıman üreten bir firma biliyormusunuz.......veya .......şanzıman oranlarıyla oynayabilecek bir profosyonel

18. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    az sabredin i30'un 6 viteslisi gelir türkiye'ye... avrupada uzun süredir var
    bu arada şanzıman problemi yaşayan arkadaşa da geçmiş olsun
    ben de haftasonu şanzıman geçişleri çok zor oluyor, ses geliyor diye götürdüm servise... 5 saat kaldı serviste... ya % 10 iyileşme olmuş yada % 20... daha fazla değil... şanzımanlar böyle demek ki i30'da...

19. iskenderengin

iskenderengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai için yasal tuning firması varmı? .....görüntü olarak değil tamamen mekanik............örnek dereceli eksantrik,taşlanmış motor kapağı,emme ve egzost manifoltları gibi......teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş