Yukarıda da bildirdiğim gibi araç p veya n konumundayken 2000 devirde kalıyor. krank sensörünün değişimi dün yetkili servisinde yapıldı, bugün teslim aldım aracı. yolda giderken herhangi bir sorun yoktu ta ki park edene kadar. yetkili servisi aradığımda birkaç gün içinde bu sorunun geçeceği geçmezse tekrardan servise getirmemi istediler. bunu söyleyenler mekanik ustaları. kendi ustamı aradım durumu izah ettim. o da bana rölanti motorunda arıza var mı yok mu diye kontrol amaçlı sağlam bir rölanti motoru taktığını, araçta orjinal parça olmadığı için rölantinin algılanmadığını ve devrin yüksek olduğunu bildirdi. sizce hangi usta doğru söylüyor? bilgisi olan varsa beni aydınlatsın yoksa ben akşam 2 ustadan birini aydınlatacağım. teşekkürler.
Tam olarak anlayamadigim Serviste krank sensoru degisirken rolanti motorunu da mi degistirmisler yan sanayi olarak Yoksa rolanti motoru daha oncede mi degismis bir kere
Ustam ariza rolanti motorundami diye kontrol icin baska rolanti motoru denedi olay sadece bu. Benim rolanti motoru 10 numara takilan 11.