arkadaslar otomatık arac almayı dusunuyorum su ankı arabam 1 30 dızel 90 hp duz ototmatıklere baktım dsg ıstıyordum ama arastırdım cok sorun yazılmıs dsg ıcın hyudaı nın otomatogo hakkında bılfgı verırısenız cok mınnatar kalacagım yakoıt performans sorun vs vs sımdıden cok teskkurlşer
zaten mode de baslıypor sanırım ama sorun cıkaran bır sanzımanmıdır gercı 2012 modelı bekleyecem sımdıden fıkır sahıbı olmak ıstedım
Daha sorun çıkardığını duymadım, 4 ileri şanzıman en sağlam olanlardan zaten. Klasik otomatik şanzıman. Problem yaşamazsınız.
evet bende gormedım aradım bıraz ama google de dsg ıle ılgılı cok fazla sorun var 18000 tl ımıs ayrıca sadece sanzıman korktum acıkcası
Siz i30'dan vazgeçmeyin.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Ben 16.000 km benzinli manuelini kullandım memnundum. Onun haricinde tüm modellerini de kullanma fırsatım oldu otm crdi gerçekten güzel oluyor.
Bu nasıl bir yazıdır yazdığınız kelimelere bir bakın size imlâ hatası yaparsanız düzeltmeniz için bir buton hazırlanmış onu kullanın yazınıza dikkat etmezsseniz üyeliğinizi askıya alırım... Hyundainin 130 diye bir modeli yok ayrıca dsg şanzumanda kullanmıyor Düzenleyen : onur-d
i30 yerine yanlış yazmışım evet imla hatalarım olmus ama arkadaşlar anlamıslar sanırım yardımcı olmuslar ayrıca dsg de hyundai de var demedim otomatik olarak dsg lere baktım dedım ve sorun oldugundan bahsettım.Hyundai aracımdan da memnunum sadece otomati 4 ileri diye saga sola bakındım ama sonuc olarak sanırım tekrar aynı arabanın otomatiğine bakacagım tabıı 2012 modeline sanrım makyaj yapılacakmış
Böyle birşey olacakmış sanırım, ayrıca çift bölgeli dijital klima olacağı gibi bir bilgi de geldi; Düzenleyen : Burak Kumpas
Hyundai'ın 5 ileri H-Matic ve 6ileri Shiftronic şanzımanları var bunlardan birini 1.6 128hp dizel motor ile beraber koyarsa süper olur.
şimdi ben nerede ise bütün otomatikleri inceledim sonuç şu 1-tam otomatik vites 2 otomatik hale gelmiş manueller 2 şıkdakıler az yakıyor ama sorun bol tam otomatikler ise sorunsuz ama %15-20 fala yakıyor o dediğiniz 5-6 ileri viteslerde sanırım manulden donme otomatik vitesler sanırım
Sizin dedikleriniz, easytronic, multimode, dsg, dualogic vs gibi şanzımanlar. Shiftronic 6 ileri tiptronik, daha en ufak problem yaşayanı görmedim kendim de kullandım diğerleri (multimode) gibi yoğun trafikte ısınma vs yapmıyor. 4 ileri iyidir, tam otomatik 5 ileri olsa daha iyi olur ama 4'te iyi. Düzenleyen : Burak Kumpas
Bende i30 dizel 90 düşünüyorum. Memnunmusun aracından, kaç model. select ve team farkı nedir? Yönlendirisen sevinirim. Bu aracı tavsiye edermisin, 90 mı 115 beygir mi?
Önce bi kendinizi tanıtsaydınız.. daha sonra arama butonunu kullanarak bu soruların hepsine ulaşabilirsiniz..
aracım opel astra 2001 elegance otomatik vites gayet memnunum. opel genel olarak tam otomatik viteslerde 4 ileri (aisın warner af-13) japon üretimi şanzımanlar kullanmış. ve dünyanın en sorunsuz otomatik şanzımanı olarak biliniyor.