Selamlar. 2015 Model i30 kırmızı renk dizel aracim var. 5 ay önce iki araba arasına kafadan park ederken on tamponu kaldırıma surttum sağ tarafını payını ayarlayamadim bugün geç olduğundan fotoğraf atamıyorum sanayiye gittiğimde 20 25 cmlik yer için tamponun neredeyse yarisina boya atilicak dedi bende vazgectim ama rutus yapilabilecekmidir acaba örnek resim olarak şöyle birsey hemen hemen benimki biraz nike işareti gibi ama şimdiden tesekkurler.
tamponun yarısına boya atılsın nolacak kardeş kaporta değil sonuçta ama kafama takılacak diyorsan bırak öyle kalsın kendi resmini atmadan bişey söylenemez ayrıca başka aracın resmini koymak nedir??
Ufak bi yerse ve alt kisimdaysa rutuş yaptırın bence sonuçta tampon eninde sonunda yine bi yerlere sürtebilirsiniz. ASUS_T00J cihazımdan gönderildi