Merhabalar 28.07.16 tarihinde 4 araba zincirleme kaza yaptık ve 4.araba bendim ön tampon sol köşeden darbe aldı servise götürdüm orjinali ile degistiriyorlar şimdi ve kasko 10 milyar gibi bir rakam dan bahsediyor sizce bu çok değil mi tramerde 10 milyar görünecek.yani bir ön tampon ve 11 parça içinde park sensörü vs vs.var bu kadar tutarmi
size şu kadara olur gibilerinden fiyat vermedilermi. rakam çok yüksek o tutarlara serviste yaptırmak mantıklı değil dışarıda özel servise yaptırın daha iyi
sadece tampon ve sensör değişimi için fiyat çok fazla. araç fotoğraflarını paylaşırsanız daha objektif yorum yapılabilir.
Arkadaşım i30 un ön tampon fiyatını öğren diğer lazım parçaların listesini çıkart ve fiyat listesi yap , alacağın parçaların fiyatının üzerine dışarıda özel bir serviste biraz işçilik koy konu tamamdır bu şdkilde aracının siciline işlenecek yüksek meblağ , satışta sorun çıkartır. Sent from my iPhone using Tapatalk
işlem sonunda , tam anlamıyla değişen parçaları ve çıkan parçaları kontrol et, fiyatlarını kontrol et şupheli bir durum varsa kaskoya bildir
Bir tampon için fiyat çok çok yüksek geldi. Benim ön tampon ve bir kaç ıvır zıvır değişmiş 1100 TL gibi tutmuş serviste.
Muhtemelen ön park sensöleri dağılmış otomatik park etme asistanı zarar görmüştür. Bir adet park sensörü 400 tl, 4x400=1600 buna park sensörü beyninide hesaba katarsak 2 bin falandır al sana 3600 tl birde işçilik koy en az 450 tl 4050 tl tampon sök-tak-boya en kötü 3000 tl yazarlar toplamda da 7000 tl yansıtırlar faturaya. Genede 11 bin çok para