Arkadaşlar biliyorsunuz i30 2007 eylülde piyasaya çıkmıştı e artık 2010 yılına giriyoruz sanırım 1-2 yıla kalmaz bu operasyon hayata geçirilir.kardeşi ceed geçen ay makyajlandı. İlerde kısmet olursa makyajlı i30 almak istiyorum. sizce bu makyaj operasyonu ne zamanı bulur? Zamanı gelmedi mi?
italyada makyajlı satılmaya başlanmış farlar siyah önde krom bi çizgi var inceden... italyan kanalı motori tv kanalın ismi hotbird uydusundan izleniyor sürekli aracı tanıtıyorlar Düzenleyen : Onur Dilek
Hocam hyundai'nin italya'daki sisetisine baktım i30'da bi fark göremedim bana makyajlı gibi gelmedi içi aynı.
i30 Kocaeli Hyundaı fabrikasında makyajlanmaya başlandı 18 inç. jant ile çift egzost başlıklı vebody kit imalatı yapan bir firmanındaişbirliğiyle body kit uygulanıyor araç sport versiyonundaki görünümü ile yakında piyasaya sürülecek.... eee müjdemi isterim artık!... Düzenleyen : kırkaya
bu aractaki body kit türkiyedede satılıyor isteyen yaptırır sadece jantlar yok. bide arka çüft çıkış eksoz yok. fiyatı 700 ile 1300 tl arasında değişiyo heryer farklı fiyat veriyor. ben i20 için body kit arastırıyorum i30 u da öğreniyoruz malu. ve i30 hiç bir zaman böyle body kit li satılmayacak. adamlar enayimi body kit i kime satacak o zaman..
i30 un body kıt li hali satışı bildiğim kadarı ile almanyada var ve özel sport seri üretim yapıldı 500 edet felan motor olarak 2.0 ı da vardı resimdekiler onlara çok benziyor.