i30 bölümüne yazmak istedim, ancak yeni üye olduğum için midir nedir, beceremedim. Müzik sisteminde, sağ üst köşedeki Dark butonuna bastığımızda ekran kararıyor; bu güzel. Ancak direksiyondan sese müdahale ettiğmiizde, biraz açmak, biraz kısmak gibi; yahut parçca değiştirdiğimizde ekran tekrar aydınlanıyor. Karartmak için tekrar Dark a basıyoruz. Bunun daha kolay bir yolu yok mu? Direksiyondan müdahalede ekran hiç aydınlanmasın gibi bir şey diyemiyor muyuz?
Yazamamanızın Nedeni 10 Mesajınızın Bulunmamasıdır..Öncelikle Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtmanızı Bekleriz..
direksiyondan sadece teyp açılıp kapanıyor bide cd fm usb arası geçiş oluyor diğerleride ses ve kanal değişmeye yarıyor biliyosunuz yani ayar ve karartma yapılmıyor direksiyondan..
Bu teypte işlem yapıldığında ekranda görülmesi için. Bende Style Plus i30 vardı ve direksyionda DARK düğmesi yoktu ki hiçbir i30'da da yoktur. Eğer ışıklar gözünüzü rahatsız ediyorsa kısabilirsiniz; Dark konusu için yapılacak birşey yok, herhangi bir düğmeye bastığınızda tekrar Dark'a basmanız gerek.
burak kumpasın resimindeki açma kapama düğmeleri Team modelinde mevcut değil ! yanlış bilgilendirme olmasın !