Aracımın merkezi kilit bozuldu Aslında kumanda ve içerdeki düğmeden kitleme yapıyor ama açma yapmıyor. Kapıyı manuel olarak açıyorum alarm devrede. Kumandadan açma tuşundan açıyorum alarm susuyor. Sadece merkezi kilit açma sorun yaşıyorum. Konfor olarak sıkıntım var ama kullanımda şöför kapısı manüel açılıyor sıkıntı yok . Taki yakıt ihtiyacı olana kadar. Yakıt dış kapak merkezi kilise bağlı olduğundan açılmıyor. Kitli dürekli. Basıp açamıyorsun. Manüel açma yöntemi varmı? Yakıt alamıyorum
Aynı sorun bende de vardı. Ya motor ya da merkezi kilit beyni(pompası) dedi usta. Test sonucu merkezi kilit beyni(pompası) iptal edildi. Sadece kumanda ile bütün kapılar açılıp kapanıyor.
Sorun yazılım mı mekanik mi. Bunun için kendim servise gitmeden Beyin resetleme gibi bişey varmı. Aküyü söküp taksak sorun çözülür mü
Depo kapağı ne taraftaysa bagaj döşemesinin (stop farları) altında genelde kilit motoru olduğunu gördüm bir kaç araçta. Oradan Manuel olarak kilit kolunu çekersen nazikçe açılır diye düşünüyorum