Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ30 makyajlanıyor hadi hayırlısı.

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda batuhanklc tarafından 21 Aralık 2014 tarihinde açılan konu

1. batuhanklc

batuhanklc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Batuhan Kılıç
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 GDİ (2012-201X) GD
    i30 Makyaj yiyor değerli forum üyeleri fakat ne yazık ki ATA HYUNDAİ deki arkadaşlarımın bundan haberi bile yok aklımda kalanları şöyle bir yazayım iştahınız açılsın

-110 ve 136 bg lik 110(280 nm tork) 136(300 nm tork) yeni nesil dizel motorlar

-Arka difizör almanıza gerek kalmadı çift krom egzoz olarak çıkıyor elit donanımı

-Lastik basınç sensörü ve bütün araçlarda orjinal navigasyon ve iphone erişim uyumu ile birlikte

Şimdi asıl herkezin beklediği istediği ve 4 gözle beklediği

-136 bg lik dizel motora yeni ürettiği 7 İLERİ ÇİFT KAVRAMA ŞANZUMAN GELİYOR Hyundai bu şanzımandan için hızlı sessiz ve doğru ifadelerini kullanmış göreceğiz

-Bİ-ZENON Elit donanımında standart olarak geliyor LED gündüz farları ile birlikte

-VEEE 186 bg lik tek kapılı 1.6 turbolu üniteye sahip bir i30 düşünün

Bahsettiğim bütün özellikler yabancı sitelerde ve 1 türk sitede hyundai açıklaması olarak geçmekte ve bize de sevinmek kalıyor

MAKYAJ TARİHİNE ve PAZARA ÇIKIŞINA İSE en geç 2015 2. çeyrek diyorlar

NOT:kaynak belirtebilirdim fakat yasakmı bilmediğim için belirtmedim HAYIRLI GÜNLER
    NOT:resim koymayı bilmediğim için koayamadım öğreten olursa koyacağım

2. suhaksk

suhaksk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Bence sevinmek icin daha erken yeni i30 ilk çıktığında bu saydiklarinin çoğu navi xenon basinc sensoru vs yabancı ülkelerde halihazırda mevcut fabrika çıkışı geliyor fakat bizim ülkeye getirilmiyor bu yeni saydiklarin gelmeme ihtimalide epey var çünkü assan bu konularda sabıkalı...

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Şunu da söyleyeyim xenon ve orjinal navigasyon multimedya Türkiyeye gelmeyecek. Türkiyede ki navigasyonlu hyundailerin hiç birinde orjinal multimedya yok. Hepsi daichi marka 2.sınıf bir multimedya.

SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. batuhanklc

batuhanklc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Batuhan Kılıç
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    ersin hocam kusura bakma yazınızı görmeden konu açtım fakat baktığım sitede bunların türkiyeye gireceği ve arkada çift çıkış egzozun bulunacağı yazıyordu resımlerde mevcuttu sizin fotoğraflarınızda göremedım bilginiz varmı? birde multimedyanın daichi oldugunu biliyorum o yuzden ios arayuzlu orjinal yazdım inşallah dediğim gibi gelicektir de takipteyim hemen bi ön spariş yapmayı planlıyorum teşekkürler

6. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  7. REMAS42

REMAS42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    2014 Elit araçlarda lastik basınç sensörü zaten var. Resimlere dikkat ederseniz vitesin orada değişiklik olarak kendi kendine park etme var ayrıca ön tamponda sensör sayısı 4 e çıkmış

8. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    çok erken makyajladılar bence..

9. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Bana kalırsa motor ve şanzıman yenilemek için makyajla karışık hallettiler.

tapatalk sagolsun

10. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Turbo beslemeli benzinli motor 5 kapilida olandada olmali hatta diğer modellerdede. ix35 te dahil.

11. crrash

crrash Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    38
    Ad Soyad:
    İnanç AKTI
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Ata Hyundai' da ki arkadaşların makyajlı kasa İ30' dan haberlerinin olmamasının mümkünatı yok.
    Bi-Xenon farlar ve orjinal navigasyonun olacağını düşünmüyorum.
    Lastik basınç göstergesi tüm İ30' larda zaten standart ( sadece Elite' te değil )
    Arka çift çıkış difizörler 1.6 T ile gelecek ( Bu modelinde Türkiye' ye geleceğini sanmıyorum ). Onun haricinde bu model sadece tek kapı değil
    5 kapılıda üretilecek. Ama dediğim gibi ülkemize gelmez bence. ( umarım getirirler )

12. batuhanklc

batuhanklc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Batuhan Kılıç
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    öncelikle ankara hyundai ata plaza (konya yolu üzeri) gidersiniz aşşağıda teknik serviste YUSUF BEYİ bulursunuz Batuhan kardeşimin elamı var dersiniz o da çalışan herkeze sorar kimin haberi var kimin yok anlayabilirsiniz bu 1. tezinizi çürütme şeklim
    2.olarak lastik basınç göstegesi saçma sapan bir şekilde 2014 yılında zorunlu olunca bütün araçlara koydular ve çoğu teknik servis elemanı çalışıp çalışmadığından bile emin deyil
    3. olarak 2013 2014 ocak çıkışlı elit i30 crdi otm araç sahibiyim aynı şekilde araştırıp bakıyorum aracımı da seviyorum ve sadece tek kapı olmadığını ilk başlıktaki yazımda anlatmışımdır diye umuyorum
    4. olarak sitemim size deyil o gelmez bu gelmez diye bahseden bütün i30 kullanıcılarına servisteki arkadaşlarım yukarıda git dilekçe yazdır diyorlar bi 10 15 kişi toplansak bence bunu başarabiliriz 2 bin tl maliyetli gelir ama zenonuda difizörüde multımedyasıda içinde olur diye düşünüyorum

SON OLARAK BU DA 4 KAPILI MODELİNDE ÇİFT DİFİZOR BUYRUN

2015 Hyundai İ30 Kendini Gösterdi Galeri Sayfa 26 - YeniModelArabalar.com

13. batuhanklc

batuhanklc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Batuhan Kılıç
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Şuraya sadece basit masumca bi şekilde makyajlandığını beğendiğimi belirtmek için yazdığım yazıda hyundai aracı olanlar yani hyundaicılar hyundaiyi kötülüyor anlamadımkı getirtmez denceğine forum yöneticilerine söylerler konu açılır büyük şehirlerde servislerde 30 40 kişi gidilir dilekce doldurulup göndertilir yani bu olay 1 sat almaz çıkışta da birer çay içilir bir nevi i30 toplantısı gibi düşünün bunu eskiden ömer yapıyordu ama şimdi varmı bilmiyorum forumda derdim bu ccrash sana sitem etmedim yanlış anlamanı istemem yani sadece söylemek deyil arada bişeyler yapmak gerekiyor

14. crrash

crrash Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    38
    Ad Soyad:
    İnanç AKTI
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Keşke mesajımi alintilayip o şekilde cevaplasaydiniz :) Aradan 1.5 ay geçmiş konuya girmesem goremeyecegim yazdıklarınızı :) en azından daha çabuk bir şekilde bilgilendirebilirdim sizi :)

1. Ata Hyundai da satış danismaniyim zaten :) ( forumda bunu pek söylemem ama bilenler var tabi ) bu nedenle Yusuf Bey e sormaya gerek yok :) sizin haberiniz yokken aracın geleceğini biliyorduk elbette. Yusuf Bey kime sormus bilmiyorum :)

2. Lastik basınç sensoru gayet güzel çalışıyor. Servis elemanları nasil bilmiyor onu anlamadım. Hatta basınç kaybı hangi lastikteyse onu bile gosteriyor.

3. Tek kapı turbo dan bahsetmissiniz sadece. 5 kapıyla ilgili birsey yazmadiginiz için öyle sandım.

4. Bir aracın Türkiye paketini belirlemek için 10 15 Hyundai kullanicisinin dilekçesi etkili olmaz maalesef. Tabi ki yazabilirsiniz, isteklerinizi belirtebilirsiniz. Bunlar bizim için çok önemli fakat öyle hemen olacak bir sey değil. Sizden farklı düşünen, örneğin bi xenon için 2 bin TL fark vermek istemeyen kullanicilarda var. Birde böyle düşünün. Son olarak fotoğrafını eklediğiniz çift çıkış difuzorlu olan model zaten 1.6 Turbo olan model. Dediğim gibi sadece 1.6 turbo motorlarda var bu difuzor.

Saygılarımla.

15. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Dizelleri arasında alman usulü limitleme mi kullanmışlar.Yakıştıramadım.

Bu Sayfayı Paylaş