arkadaslar 2008 mod. 1,6 cvvt lpgli aracim var. 1. Araci park ederken tam tur cevirdigimde direksiyonu tak tuk sesler normal mi? 2. Araci on duzen rot bAlansa soktum fakat 100 120yle giderken hep saga cekiyor. Sanayideki adamla yola ciktik. Elektronik direksiyon oldugu icin sana oyle geliyor dedi. 3. Bir gun park ettikten sonra kontagi kapatinca direksiyon pamuk gibi donmeye basladi sonradan bi anda sertlesti. 4. Vites gecisleri sert normal mi? 5. Rolantide duzensizlik var lpgli kullaniyorum araci. 500 600lere kadar dusuyor lpgCiye gittim bisey yok dedi arada boyle titriyor pirliyor hayatim boyunca hic bi aracta bu kadar stop ettirmedim. Napabilirim. Bogaz kelebeklerinde sorun olabilir mi? Sizdede boyle mi? 6. Park sensorunde takilma oluyor sebebi nedir? Arkamda araca plakaligina dokundurdum sensor yuzunden uzun aralikli ses geliyor bi anda dit ladi dokundurdum yani. 7. Birde ufak dolu cokuntulerini cekebilmek mumkun mu? Boyayi bozmadan
1. Normal değil zemberek ve diğer aksamlar kontrol edilmeli ama sonuna kadar çevirip o şekilde beklenmemeli. 2. Eps mevcut ise araçta yetkili serviste kontrol ettirilmeli. 3. Yine eps ile alakalı olsa gerek servisde cevabını verirler. 4. Vites geçişleri kemikli diye tabir edilen tatlı sert bir şekildedir. 5. Aracın aküsünü söküp geceden sabaha bekleyin sabah yola benzin ile devam edin ve tekrar lpg ayarı yaptırın. Hala devam ederse eğer boğaz kelebeği subap ayarı vs diye bakılmalı 6. Park sensörü komple yenilenmeli bana kalırsa kafanız rahatlar. 7. Göçük düzelten yerler mevcut D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi