Ben aşağıdaki belirttiğim ürünü getirmeyi düşünüyorum geri görüş camera özelliği ve Bluetooth özelliği kafamı karıştıran Ürün aşağıdadır http://www.ebay.com/itm/2012-2013-H...t=Car_Audio_Video&hash=item27cb844f35&vxp=mtr Bu ürünü alsam gerı görüş kamerası buna bağlama zorunluluğu var mı ? birde mevcutta Bluetooth var zaten orjinal tyipdeki bir özellik sanırım USB ve ses girişinde mevcutta araçta var araçtaki orijinalliği bozmadan bu cıhazı sorunsuz kullanabılırmıyım acaba
bu ürünü nasıl almayı düşünüyorsunuz? büyük ihtimal gümrüğe takılacaktır. eğer bu ürünü alırsanız geri görüş kamerasını bağlamasanızda olur. bluetooth konusunda ise sizin araçta orjinalde bluetooth varsa o iptal olacaktır onun yerine bu üründeki bluetoothu kullanmanız gerekecek.
Bunu yurt dışından getirene kadar servislerde orjinal necvox multimedya sistemleri satılıyor galiba. Çanakkale servisinde ix35 için görmüştüm i30 içinde vardır herhalde. ayrıca kamerayı multimedya ya bağlatırsanız görüntü daha büyük olacağından rahatlık sağlayabilir.
ürün gümrükte sıkıntı olmuyor. daha öncedende ürün getirdim. fakat sizin dediğiniz gibi ise bir sıkıntı yaşanmayacak. AccentEra17 kardeşim vallaha ben onu çok sordum i35 için var ama daha i30 için her hangi bir gelişme olmadığını söylendi geçen hafta.. sanırım. yarın için satın alacağım bu ürünü. i30 led stoplar hakkında türkiye satışı başladı mı acaba ?
Necvox orjinal değildir oem cihazdır ama kötünün iyisidir biraz tekel olduklarından fahiş fiyatla satıyorlar bende çinden getirttim gayet memnunum