İyi günler Arkadaşlar.. Hemen konuya geçeyim. Aracıma 2000 watt anfi ve 1500 watt buffer almayı düşünüyorum siz hangi anfi/buffer ları önerirsiniz... Şimdiden teşekkürler...
kalite maldan şaşma. ucuz çin mallarına ve taktil mallara özenme derim. biraz fazla para verirsin ama değer
Selamlar... Öncelikle şunu düzeltelim buffer=arabellek demektir. Düşündüğünüz ürün Subwoofer 'dır.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif Elektronikte de herşeyde olduğu gibi nekka ekmek okka köfte hesabı ne kadar kaliteli ürün alırsanız o kadar kaliteli ses duyarsınız... Değerleri doğru dahi olsa öncelikle neden 2000w anfiye, 1500w lık subwoofer düşündüğünüz... Anfinin ve subwooferin güç değerleri aşağı yukarı eşit olursa daha uygun olur. Zaten belirttiğiniz değerler uzakdoğu ürünlerde doğru değildir 2000w lık bir anfi 200w rms'i ancak verir. Hesaplarınızı RMS değerleriyle yapın. Anfinin kanal sayısıda önemli bir etkendir. Bass anfileri genellikle az kanallı olur. 1 veya 2 ch. Sonuç olarak ise şunu söyleyeyim çin malı dahi olsa normal ses sistemlerine göre mutlaka daha güçlü bir ses alırsınız ha akustik olarak nasıl olur orasını tartışırız... Kolay gelsin.
Ben jbl de kullandim fakat alpine 30 cm wooferla muthis ses alirsin 2 tanede oval kolon eklersen orta seside yukseltebilirsin