2013 model i30 gdi motor lpg mevcut araçta atiker marka 1. arıza Araçta p0011 p0014 hata kodları arabayı servise verdim katalizörü temizletmemi söylediler arabanın gidişinde bir olumsuzluk yok şuan için P0011 arızası hep var arıza ışığı yakmıyor p0014 arızası olunca arıza ışığı yanıyor 2.arıza c1555 hata kodu arabayı servisten aldıktan sonra hata kodunu vermeye başladı ne arızası olduğunu anlamadım youtube vuruntu sensörünü değişiyorlar Servis soketimi takamadı bilmiyorum Yardımcı olurmusunuz moralimi çok pis bozuyor arabanın sorunları bitmeyince
c1555 üzerine önceki yazıları okudunuz mu? https://www.hyundaiclubtr.com/search/26801/?q=c1555&o=date
Benzinde kullanırkende aynı hata mevcut mu? kam mili sensörüne baktırın, olmadı eksantrik mili emme, egzos kasnakları kontrol edilebilir.
Benzinde kullanırken hatayı veriyor lpg de kulanınca arıza ışığı yanmıyor servis katalizör temizlet sorun düzelir diyor
Merhabalar Bende de 2015 i30 Lovato lpg li araç var p0011 ve p0014 arıza kodu veriyor. Ustam zincir gerginliği ile ilgili olabilir dedi değiştirdi, farklı bir i30 ile sente ayarını karşılaştırdı sorun yok diyor. Çözüm bulabildniz mi. Ne yapmak gerekli