Merhaba; Aracımı sattım bir süredir araç aramaktayım. Genel de sedan araçlara bakmıştım ancak eşimin biraz korktuğu için yine hatchback araçlara döndük. Eski kasa 1.6 benzinli Hyundai I30 düşünüyorum. İstediğim özellikler; Bagajının ve arka diz mesafesinin geniş olması , performansının yeterli olması (klima açıkken v.s.) , arka tarafa 3 kişi bindiği zaman çok sıkışmaması v.s. Yukarıda yazdığım kriterlere göre yorumlarınızı bekliyorum. Sitede baktım ama bulamadım Hyundai I30 un donanımlarını nerden bulabilirim.
Donanim ozellikleri paket e gore degisir. Istediginiz ozelliklerde araba bulabilirsiniz fakat. Sedan araba tarif edip i30 alacaginizi belirtmissiniz. İ30 kendi boyutlarinda tatminkardir ama sonucta HB bir.aractir. Beklentilerinizi karsiladiktan sonra sorun olmaz. tapatalk ile gonderildi.
Sahibinden.com da 1.6 CWT motor seçeneğinde Mode , Mode Plus , Prime , Select , Sports , Style Plus paketleri çıkıyor. Bu donanım paketlerinin hangi donanımları kapsadığını öğrenmek istiyorum. Daha önce resim olarak eklenmiş ancak resim gözükmüyor. Sedan araç istiyorduk ancak boyutları büyük olunca (Linea v.s.)şehir içi kullanımında (park etme , ara sokaklar v.s.) pek uygun olmayacağını düşündüğümüz için HB araç bakıyoruz. Bu yüzden I30 a bakıyoruz.