Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ30 Hakkında Detaylı Kullanıcı Bilgileri ve Yorumları

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda Krmi30i20 tarafından 28 Aralık 2014 tarihinde açılan konu

1. Krmi30i20

Krmi30i20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Karel KOREL
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merhabalar,

Değerli Arkadaşlarım,

Hyundai i30 hakkında kullanıcılardan detaylı bilgiler alabilir miyim? Ocak ayı içerisinde evin 2. aracı olarak dizel az yakan bir araç almak istiyorum. Bu konuda i30 önerilir mi ?
    Donanım Olarak Elite 1.6 crdi Manuel olacaktır.
    Üye olma Sebebim gerçek kullanıcı yorumlarını görmek ve araç alırken sormadan,etmeden hareket etmemek.

Kronik Sorunları Var mı ?
    Dizel, Manuel Yakıt Tüketimi Nedir?
    Yeni yılda veya İlerleyen zamanlarda kasa değişimi olacak mı ? Makyaj veya Ağır Makyaj gibi ?
    Direksiyon Hissi nasıldır?
    İ30'a Hangi renk yakışmaktadır ?

https://www.youtube.com/watch?v=PXmeeqtaWoM

Saygılarımla.

2. Onpolat

Onpolat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Muhammed ÖNPOLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    2 Ay Önce i30cw 1.6 CRDi aldık aracımız Style donanım otomatik vites araçtan çok memnunum donanım olarak üst seviye bir araç style olmasına rağmen siz Elite düşünüyorsunuz Elite donanım olarak gerçekten çok çok çok dolu bir araç rakiplerine göre yakıt konusunda ben şehir içi 3.6/10.0 değerler arası gidip gelmekteyim otomatik ve wagon kasa olmasına rağmen.. Araç çok yakıyor diyenler var i30 donanım olarak üst seviye gerçekten yakıt konusunda manuel sizi üzmez otomatiğe göre daha ideal değerlere sahip biraz da aracı kullanım tarzınıza bağlı.. Araç direksiyon hissi fark edilir şekilde hissediyorsun Konfor modun da pamuk gibi gerçekten normal modda konfora göre biraz daha hisli ve sert spor mod taş gibi oluyor gerçekten.. Ben bir sorunla karşılaşmadım aracımla ilgi kronik bir sorunu yok araç gerçekten parasını son kuruşuna kadar hak eden bir araç.. i30 renk olarak soracaksan ben beyaz derim gerçekten beyaz renk çok güzel gözüküyor kaşmir kahvede öyle zevk meselesi.. Bu sınıfta alabileceğiniz en iyi araç i30.. Allah hayırlısını nasip etsin..

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Merhaba sizden ricam aracın arka/bagaj kısmının özellikle eşya yüklü iken boyutlarını anlamak amacıyla resimlerini çekip ekleyebilir misiniz.?

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bence Almayı biraz erteleyin , i30 makyajlandı . Daha güçlü daha ekonomik daha verimli motorla geliyor.

5. Onpolat

Onpolat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Muhammed ÖNPOLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Tabi ki eşya bulmak sıkıntı olur ama bagaj bölgesinin resmini atarım baya büyük diyebilirim..

6. Krmi30i20

Krmi30i20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Karel KOREL
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yönetici arkadaşımın sözünü dinleyerek ve de araştırmalarımla birlikte erteleme kararı aldım. Yeni makyaj yeni sorunlar demek mevcut sorunların da aynı zaman da çözümü demektir. Yalnız Stabil olması için makyajdan sonra en az 6 ay daha geçmesi lazım belki daha fazla.

B sınıfı Yeni i20 1.4 CRDI Elite donanım vereceklerdi varya hemen siparişini verirdim zaten 2. araç olacak yeterdi. Acaba fabrikayı arasam çözüm bulabilir miyim ? :)

Bu Sayfayı Paylaş