Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ30 DİZEL TEAM SİS FARI

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda atilla2007 tarafından 28 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. atilla2007

atilla2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar arabamı alırken dikkat etmedim megersi İ30 TEAM MODELİNDE sis farı yokmuş , piyasayı araştırdım ama bir türlü sis farlarını bulamadım , servis biz takarız der ama garanti kapsamında olmaz bu ne sacmalık benim bildigim normal koşullarda her arbada sis farı mecburidir biz bu konuyu atladık maalesef neyse i .30 dci team modelini ALACAK ARAKADAŞLAR BU KONUYU ATLAMASIN LÜTFEN.
    Kim bana sis farı konusunda tavsiyede bulunabilir acaba?
    Her kese iyi akşamlar

2. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bende sizin aracın aynısından aldım 90 ps.benimkindede sis farı yok.servise sordum 500 tl ye takarız dediler.ama servisten aracı alırken tanıtan kişi 150-200 arası dışarda taktırabilirsin dedi.hiç taktıran varmıdır i 30 sis farı?

3. cemcam

cemcam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet..bende arıyorum..

4. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İ30 larda 1.4 team modellerinin hiç birinde sis farı bulunmuyor onlardana dışardan temini zor ben hiç görmedim acıkcası bişey daha sorucam sizin araçlarda arka camlar manuelmi otomatikmi? hyundai sitesinde manuel yazıyor

5. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arka camlar malesef otomatik değil.saçma ama neden yapmamışlar anlamadım.

6. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya arkadaşlar size soruyum bari.aracınız hareket halindeyken elinizi vitese koyduğunuzda cızırtı gibi bi ses geliyomu.servise sordum normaldir dediler ama bide sormak istedim.

7. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    cuma gunu İ20 aracıma arkadan vurdular bu araba ugursuz geldi 8 ayda 2 cı kaza oldu birinide evimin önünde gece 4:30 da vurdular neyse bugun servise tutanakları götürdüm İ30 un 1.4 team modelini inceledim arka camlar manuel dedi tamam dedim bu arabaya bakmıyorum eyer camlar otomatik ve tek tuşla kapanan ayna olsaydı arada 4 bin YTL fark vardı kredi cekip alıcaktım 2000milennium kasa accentimde bile 4 cam otomatikti be sis farı yok https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

8. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın.benimde önceki aracım megane 1 di hem sis farı vardı hemde 4 cam otomatikti.milyarlar para verdik arka camlar otomatik değil sis farı yok:D bu nasıl iş ya.neyse napalım sağlık olsun.

9. balta1964

balta1964 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar dün servisten sis farı ve çelik cant taktırdım. sis farlarını şu an bağlatmadım sadece taktılar bağlantısını yaptırmadım. 15 inç çelik cantlardada kampanya vardı onuda taktırdım i30 team bayağı bi değişti anlayacağınız. tavsiye ederim.

10. umutciftci

umutciftci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam,
    tam olarak kaça mal oldu ve hangi bayide yaptırdınız acaba? garanti ile ilgili bir sorun teşkil edermiymiş ayrıca resim varsa ve eklerseniz çok seviniriz.
    teşekkürler

11. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet fiyat olarak ne kadara taktılar bilgilendirirseniz bizi sevinirim.

12. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bişey yazıyosun arkasında dur bari kardeşim yazdıklarının.bi fyat yazması bu kadar zor demek.

13. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizim matrixlerin çoğunda da vardır bu durum...vites halatına baktırın aracınızda

14. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Arkadaşın 10 tane mesajı var muhtemelen işini halletti ve '' birdaha işim olana kadar da işim'' olmaz dedi galiba.

15. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla 2 kere gittim servise vitesin yeniden ayarını yaptık dediler.çok önemli bişey olmadığını,zaten araç hareket halindeyken elin viteste durmasının şanzumana zarar vereceğini söylediler.eskisi gibi yapmıyo artık.ama ses te kesilmiş değil.böyle binecez artık.

16. balta1964

balta1964 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar kusura bakmayın devamlı bağlı değilim. dışarıda oluyorum.mesajlarınızı yeni gördüm. serviste taktırdım.garanti yönünden bir problem yok. çelik cantları 530 tl. eski cantlarımıda verdiler. geçen senearabayı aldığımda (11 ay oldu) cantlar 650 vede benim sıfır cantlarıda alıyorlardı. şu an kampanyada olduğunu öğrenince taktırdım. sislere gelince dışarıda bulamadım. getirende olurmu olmazmı mal sizin diyince ondada servise yöneldim. (İ30 Team)
    Düzenleyen : balta1964

17. balta1964

balta1964 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yanlız sis farlarını şu an bağlattırmadım sadece yerine monte ettiler . geliş fiatından yani 200 tl. verdim. bundan önceki aracımda hiç sisleri kullanmamıştım. o nedenle şu an bi sorun teşkil etmiyor. muayeneye kadarda bağlattırmayabilirim. yani görüntü var ışık yok... he he
    olay bundan ibaret . (İ30 Team) Garantilerdede herhangi bi problem yok.

18. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Siz bilirsiniz ama ben orjınal sislerini taktırmadım 200 tl vermedım
    tampondakı sis yerlerını ölçtük o oranlara uyan başka sis buldum ve taktırdım .)
    sis'leri 40 a aldım montaj 20 : 60 a hallettım .)
    gayette güzel şık oldu

19. umutciftci

umutciftci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok teşekkürler. peki jant olarak ne taktırdınız (marka/model) ben dün bayraktardan fiyat aldım CMS marka 384 nolu jant için (lastikler dahil değil) herşey dahil 700 TL fiyat verdiler

20. balta1964

balta1964 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servisin elinde i30 taktıkları cantı vardı.15 inç. CMS marka 384 bu düşündüğün olmaz. 5 bijon olacak. baktım 4 bijon. yeni bir bijon anahtarıda verdiler servisten.cantlar CMS marka 384 bunların cağlarının bitişik olanını düşün. bi ara fotoğraf ekleyeyim. ben hepsine sislerle birlikte 730 tl verdim. sisler bağlanmadı.

Bu Sayfayı Paylaş