merhabalar, bi tane hatasız 2012 model servis bakımlı 66000 km de elit var. 54000 fiyatı, arkadaşımda. bi tane de 19000 km de 2013 dizel otomatik elit var, 57000 fiyatı. bu da başka arkadaşımda. -hangisi alınır sizce bu araçların, fiyatlar cazip mi? bu aracın yakıtı çok mu? -dizel otomatiğini 20-25 bin km boyunca karma yakıt miktarını verebilecek olan var mı? bir de bu araç için 70-80 bin km ler çok mu? -100 bin km lerde dökülüyor mu, sağından solundan ses geliyor mu, yoksa diri duruyor mu, güven veriyor mu araç? -son olarak bu iki hafta içinde dizel otomatik i30 alcam, hatasız düşük km ve elit modellerle ilgileniyorum, satmayı düşünen olursa.
70-80 bin kilometreler kartondan yapılmamış hiçbir araba için çok değil. İkinci el alacaksanız önceki sahibinin nasıl kullandığı çok önemli tabiki . Eniştem sıfır araba aldı 20 bin kmye gelmeden neredeyse arabanin boyanmayan hasar almayan parçası kalmadı. Yukarıda bahsettiğiniz araçlar için kimse görmeden yorum yapamaz. Yakıt konusunda kullananlar yorum yapacaktır. Yukarıda da bahsettiğim gibi bu dökülme olayı kullanıcıya göre değişen bir durumdur. Hyundainin hiçbir arabasi hor kullanilmadiktan sonra dökülmez.
Bende 2014 i30 dizel otomatik elite paket var.Şuan ist tarafiğinde hemen hemen her gün B.çekmece Ataşehir arası gidip geliyorum.Hernekadar otobandan gitsemde malum bir çok trafiğe takılıyorum.Bu şekilde yakıt tüketimim şuan 7 lt gösteriyor. Fyat konusuna gelince ben aracımı darbesiz kazasız boyasız 10 bin km de Ocak ayında 61.500 TL almıştım.Sahibinden.com daki fiyatlara göre en uygunuydu.Herkez 63.000 64.500 TL istiyordu.Bence sahibinden. com adresinden iyi araştırın.Hatta bir kaç tane gözünüze kestirdiğinizi arayıp pazarlık yapın. Emin olun orada yazdıkları fiyatlardan 1000-2000 TL indirim yapabiliyorlar. Tercihiniz iyi olmuş.Golf kullanıyordum.İyiki buna geçmişim.En azından az para verip çok özellikli arabaya biniyorum.
Hocam aynı şekilde ben de 2014 dizel otm elite var 7 lt nasıl görüyorsunuz trafikte benim araç asla trafikte o değerleri görmüyor 9-9.5 larde geziyor hep. Yol açıkken ayrıda...
arkadaşın bahsettiği 7 litre neredeyse uzun yol verisi gibi arada trafiğe takıldıgından bahsetmiş. yoksa şanzımandan ötürü tüketim şehir içi çok düşük seviyelere inemiyor. ama dikkatli kullanım ile şanzımanın da huyunu bilirseniz biraz daha düşüyor. şahsi firim tork konvertörlü bir şanzımanda 6-7-8 vitese o kadar da gerek yok ben 4 vites ile mutluyum.