Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i30 direksiyondan gelen tıkırtı

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda omerbarisk tarafından 13 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu konuyla ilgili daha önce başlık açılmışmıydı bilemiyorum, biraz aradım forumda ama bulamadım
    1 haftadır arabanın direksiyonundan tıkırtı geliyor. Sürekli gelmiyor. Direksiyonu çevirirken geliyor ama o da her çevirmemde gelmiyor. Ama ses gelme sıklığı insanı rahatsız ediyor. Henüz araç 1 yılını doldurmadı, daha 7000 km'de. Aracı çok beğenerek aldım ama aldığımın ilk ayında debriyajından gelen ses yüzünden o bölgeden bir parça değiştirmişlerdi. Ufak tefek birkaç sorun için daha gitmiştim servise. Açıkcası şimdi de direksiyon, valla canım sıkılmaya başladı. Arabayı alırken yıllık bakımdan yıllık bakıma giderim diye düşünüyordum, aldığımdan bu yana 3 defa servise gittim. 10000km/yıllık bakımına 2 ay kaldı diye servise gitmiyorum ama sizin bir fikriniz var mıdır bu direksiyondan gelen tıkırtı ile ilgili? Belki forumda benzer ses problemi yaşayan başka arkadaşlar vardır.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    benzer sorun elantra'larda da var, iç mafsaldan geliyor. Silkeleyerek kullandığınızda küt küt hissediyorsunuz.

3. sametk

sametk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    direksiyon kutusu da olabilir mafsal da.

Bu Sayfayı Paylaş